reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

qle dziewczyny bylam dzis w szpitalu zwiedzic 1 szpital w Katowicach i pokazywali mi porodowke a obok rodzila jakas laska..maskara jak ona sie darla...chyba zaczynam sie bac....

reklama
hihi....mój brzuchol to jest olbrzymiasty...moja figura też wielgachna...więc nie bardzo mogłabym się zmieścić w obiektywie aparaciku :-[ :)

A oto mieszkanko mojej dzidzi w 31 tygodniu.. :)
_475059_n.jpg

A ja juz mam 101 cm w pasie (mialam 60). No i brzuch tez mi taki juz duzy urosl, tak ostatnio rosnie jak szalony i tez tylko do przodu, tak to jestem w biodrach chuda nie wiem czy przy takiej budowie ta Majka mi wyjdzie droga naturalna, bo moja mam tez miala taka budowe i miala dwa razy cesarke..

reklama
czytamy forum ja i Kotuś :-)

Obraz%20004.jpg

Ja i moja piłeczka..... plażowa ihihihihihih :-) a w tle mój ;-) Blablador

Obraz%20011.jpg

Do góry