reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

wrublik

yyyyyyyyyyyyy
201103281571.jpg

ja jestem jeszcze wolny :)
201103281570.jpg

reklama
Mój Mikoś jak na razie wolny bo castingu jeszcze nie było :-)

Wrublik Ewa Cudne te wasz chłopaczki,malusie pysie słodziusie :)

no to teraz nie wiem którego Wiktoria wybierze... obaj tacy... mniam, słodkości...ale skoro Mikiego zdążyła zarezerwować sarka na zięcia to mi zostaje Fifi, oj a on takie zalotne spojrzenie ma że już się zakochałam :*

To ja pokaże Wam moją Zuzię :biggrin2: Ciekawe czy będzie jakiś chętny na nią skoro tu już takie rezerwacje ;-) :biggrin2: Chyba, ze się spóźniłam i wszyskie chlopy już zajęte :zawstydzona/y:
zuzia1.JPG

To ja pokaże Wam moją Zuzię :biggrin2: Ciekawe czy będzie jakiś chętny na nią skoro tu już takie rezerwacje ;-) :biggrin2: Chyba, ze się spóźniłam i wszyskie chlopy już zajęte :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 340718

hehehe mam jeszcze drugiego syna... no i nie wiem czy aby przypadkiem Sarka nie rezerwowała renczysiowego Mikołaja, w takim wypadku- mam dwóch chłopców "na wydaniu " ;-)

Hehe mamolka a ja mam drugą córcię...
Kaczucha niezła konkurencja między dziewczynami się zapowiada, nie ma co, a swoją drogą to Zuzia jest taaaaka papuśna i słodziutka, chowają się przed nią wszystkie bobaski z reklam, choć tam niby odbierane są piękności nad pięknościami...

długo się zastanawiałam gdzie mam u mieścić to zdjęcie już prawie umieściłam na wątku z humorem, otóż moja Ania ma "Etap" myszki Miki, wszystko co z nią to ma być jej, no i niestety Wiktorii spodnie zobaczyła... z myszką Miki w rozmiarze 68, długo jej tłumaczyłam że to jest Wiktorii i że dla Ani to będą za małe, nie uwierzyła za pierwszym razem nie dała rady wciągnąć na rajstopy było duuużo płaczu, to było z około tydzień temu, dziś przychodzi do mnie do pokoju "ta daaam" w spodenkach Wiktorii :szok: (normalnie nosi rozm 98) Zobacz załącznik 340744
później jak z niej to ściągnę, a nie obejdzie się bez płaczu, bo uzna to za zamach na jej własność, założę je na Wiktorię i zobaczycie że wcale nie są tak duże :confused:
Zobacz załącznik 340858Zobacz załącznik 340857

no więc tu moja Wiktoria w tych samych spodenkach - wiadomo są luźne by szeroka pielucha weszła, no ale nie aż taaaak żebym teraz starszej ubrania zaraz zakładała, ale widzę że małą z tej tymczasowej wymiany się cieszy widocznie liczy w przyszłości podbierać ubrania Ani ;):happy2: więc co tu ja mam do gadania...

Ostatnia edycja:
reklama
Mamolka,Bodzinka Takie słodziaki z tych Waszych synków,że chętnie bym ich schrupała :-)

Kaczucha Śliczna masz córcię,mała księżniczka :) Jak z obrazka lub reklamy,cudo...

Wrublik Ale aniołkowe włoski ma Anulka,przesłodziusia jest :-) A Wikusia taka smieszka kochana :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry