Gabi i jej pierwsza impreza - 50 urodziny dziadziusia:-). Fotki niestety z kiepskimi kolorami, bo babcia-fotograf robiła je w podczerwieni
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Maga super masz rodzinke a kruszynka sliczotka
ewa Twój Franio to naprawde te miny to mistrzowskie robi... ale masz pocieche w domu
Dzięki No fakt - czasem jak zrobi minę, to rozbraja wszystkich... Najlepszy jest jak zaczyna podnosić brew - ale tego nie da się złapać na zdjęciu Dziś odkrył swoje stopy i mina, jaką zrobił na ich widok i wtedy kiedy jedną udało mu się złapać - bezcenna
Yvona - z dedykacją dla Ciebie
https://picasaweb.google.com/lh/photo/vEAHMfb_Wq191y5c1EsixLGTSgV9IIniV3Rc9KhRL84?feat=directlink
Jak idę do kuchni, a Franek nie śpi, muszę go wziąć ze sobą - w grę wchodzi wtedy tylko leżak. Na szczęście Pucek potrafi sobie znaleźć zajęcie
ps. Wybaczcie jakość, ale nagrywałam komórką i to jeszcze pod słońce
https://picasaweb.google.com/lh/photo/vEAHMfb_Wq191y5c1EsixLGTSgV9IIniV3Rc9KhRL84?feat=directlink
Jak idę do kuchni, a Franek nie śpi, muszę go wziąć ze sobą - w grę wchodzi wtedy tylko leżak. Na szczęście Pucek potrafi sobie znaleźć zajęcie
ps. Wybaczcie jakość, ale nagrywałam komórką i to jeszcze pod słońce
Śliczne te nasze bobaski.
Zuzia podbiła moje sreduszko w tej brązowej sukieneczce.
A ja tam uwielbiam ubierac moje chłopaki i wcale nie uważam zeby były ponure ubranka nawet dla starszaków. Teraz jest duzy wybór chłopakowych ubrań. Lolo czesto na czerwono chodzi, sponie ma czerwone i wogole tak zywo go ubieram.Fajnie by było stroić dziewczynke , ale mnie od strojenia bardziej fryzurki pociagają
Zuzia podbiła moje sreduszko w tej brązowej sukieneczce.
A ja tam uwielbiam ubierac moje chłopaki i wcale nie uważam zeby były ponure ubranka nawet dla starszaków. Teraz jest duzy wybór chłopakowych ubrań. Lolo czesto na czerwono chodzi, sponie ma czerwone i wogole tak zywo go ubieram.Fajnie by było stroić dziewczynke , ale mnie od strojenia bardziej fryzurki pociagają
reklama
Podziel się: