reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Gabi i jej pierwsza impreza - 50 urodziny dziadziusia:-). Fotki niestety z kiepskimi kolorami, bo babcia-fotograf robiła je w podczerwieni :eek:

Załączniki

• 16.jpg
    16.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 28.jpg
    28.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 44
  • 17.jpg
    17.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 27.jpg
    27.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 22.jpg
    22.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
ewa Twój Franio to naprawde te miny to mistrzowskie robi... ale masz pocieche w domu:D

:) Dzięki :) No fakt - czasem jak zrobi minę, to rozbraja wszystkich... Najlepszy jest jak zaczyna podnosić brew - ale tego nie da się złapać na zdjęciu ;) Dziś odkrył swoje stopy i mina, jaką zrobił na ich widok i wtedy kiedy jedną udało mu się złapać - bezcenna ;)

ewa pogłebiłaś tylko moje uczucie-jak zostanie moim zięciem będzie mial lepiej jak u mamy;)
nawet go mężowi pokazałam hiihihihihi

O proszę, a Wy z Rzeszowa - to moje rodzinne miasto :) Może kiedyś wrócimy w tamte okolice ;) Raz w miesiącu w Rzeszowie jesteśmy :D

Śliczne te nasze bobaski.
Zuzia podbiła moje sreduszko w tej brązowej sukieneczce.
A ja tam uwielbiam ubierac moje chłopaki i wcale nie uważam zeby były ponure ubranka nawet dla starszaków. Teraz jest duzy wybór chłopakowych ubrań. Lolo czesto na czerwono chodzi, sponie ma czerwone i wogole tak zywo go ubieram.Fajnie by było stroić dziewczynke , ale mnie od strojenia bardziej fryzurki pociagają:-p

reklama
Ewa - moja Wiktoria na Franka patrzyła ze ślinką... ale już widzę zajęty jest no cóż... tak już bywa, ale tutaj dużo pięknych chłopaczków

Do góry