reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Śliczna Zuzanka - a jak piękne ubrana - mnie się sukieneczka w kropeczki podoba Oj, czasem zazdroszczę, że możecie tak stroić córunie, hehe, bo dla chłopaków to takie ponure ubranka są Ja i tak wybieram takie z misiami itp, ale dla starszych to już tylko samochody, roboty i dinozaury ;-). A ja bym coś z kwiatkami chętnie mu kupiła
olcia100 zdjęcia z chrztu rewelacyjne
sunflower córeczka prześliczna, taka mała dama w tej czapeczce z różyczką
ewa86 radosny uśmiech Franusia na czwartym zdjęciu jest rewelacyjny. Gabi tez ostatnio odkryła jaki fajny jest gryzak, choć nie zawsze jeszcze trafia do buzi - oko i nos też się zdarza :-)
Tunia85 Zuzia jest prześliczna - szczególnie w tej sukienusi i płaszczyku. Mam nadzieję, że mąż jednak Cię nie zabije ;-)
sunflower córeczka prześliczna, taka mała dama w tej czapeczce z różyczką
ewa86 radosny uśmiech Franusia na czwartym zdjęciu jest rewelacyjny. Gabi tez ostatnio odkryła jaki fajny jest gryzak, choć nie zawsze jeszcze trafia do buzi - oko i nos też się zdarza :-)
Tunia85 Zuzia jest prześliczna - szczególnie w tej sukienusi i płaszczyku. Mam nadzieję, że mąż jednak Cię nie zabije ;-)
T
Tunia85
Gość
aaa dziękuję za komplementy dla Zuzanki, sukienusia i płaszczyk ze smyka po 30 zł po przecenie 50%, tak to w życiu bym nie kupiła gdyby kosztowały tyle ile kosztowały przed wyprzedażą
U
użytkowniczka r
Gość
Śliczne te nasze grudniaczki i takie duże już,a nie dawno takie kruszynki z nich były
krolcia
Fanka BB :)
Ślicznie:-)! Mnie też najbardziej się podoba brązowa kreacja w kropeczki.
reklama
Podziel się: