reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Gufi, Ala mi strasznie Franka przypomina :) Pucek też tak do góry brwi zadziera. Rewelacyjne zdjęcie :) W ogóle po nich nie widać, że chore - dzielne dziewczyny :)
Jej... Ale bym już chciała mieć dwójkę dzieci :D

gufi, sarka przepyszne słodkości!!!
krolcia fajnie mieć córeczki jak ktoś lubi róż, bo czasem długo muszę się naszukać ubrań szczególnie dla starszej by nie cała garderoba była różowiutka, ogólnie róż mi nie przeszkadza ale lubię jak niebieskie ubrania podkreślają niebieskie oczka moich córeczek, no i wtedy słyszę :o jaki śliczny synuś! hehehe

To ja też muszę swojego na niebiesko(ja kocham niebieski kolor)! Jak był ubrany na biało to wszyscy mówili jaka śliczna dziewczynka:dry:! Przez jego długie włoski ponoć:-).

reklama
Kilka scen z życia Huberta. Tak, żeby się zapoznać z Kolegami i Koleżankami ;-)

100_2463.jpg100_2588.jpg100_2654.jpg100_3028.jpg100_2239.jpgoni.jpgd2aaf16f28.jpg

Załączniki

• miny.jpg
    miny.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 44
  • 100_2479.jpg
    100_2479.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 100_2539.jpg
    100_2539.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 40
Do góry