reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajnie jest zweryfikować wyobrażenia dotyczące wyglądu kwietnowych mamuś z rzeczywistością :)
Wrzucę tu i swoją fotkę.
Dori - ja też mam przymusową kilkumiesięczną przerwę w jeździe konnej. Niestety własnego konika nie mam, ale mam ulubione miejsce z ulubionymi konikami i grupą znajomych koniarzy. Teraz pojawiam się tam tylko towarzysko. No i zauwazyłam, że i moje Kochanie rzadziej się mobilizuje do jazdy beze mnie.

reklama
Wiele słyszałam o cenach za poród i podobno za wszystko trzeba płacić. Moja lekarka ostatnio tak się ze mną umawia, że jak mam wizytę to ona ma wtedy dyżur w szpitalu i nic nie płacę. No ale poród to inna sprawa i zobaczymy.
Wiem, że jak będę chciała mieć salę 2 osobową a nie 5 to jest dopłata 400,- znieczulenie około 500,- a co do reszty to nie mam pojęcia.

Magdalena pieknie wyglądasz taka uśmiechnięta!!! Fajnie Ci, że możesz urządzać sobie przejażdżki ze swoim Ukochanym, mój owszem bardzo polubił konie ale zdecydowanie bardziej woli się nimi zajmować niż na nich jeździć. Czasami tylko uda mi się go namówić na krótki wypad do lasu.

a o to moja fotka :) już w ciąży!!! ;) nom ale dowiedziałam się dopiero za jakieś dwa/trzy tygodnie :D

aaa zdjęcie oczywiście pstryknięte na Mazurach :)

No dobra - dorzucam i siebie. Już wiedzieliśmy, że jestem w ciąży :)
IMG_0006.jpg

reklama
No to poznajemy się coraz lepiej :) Już nie mogę się doczekać momentu kiedy na podobne forum bedziemy wrzycać zdjęcia naszych pociech :)
Dori, mój kochany obiecał, że jak zajdę w ciąże będzie jezdził za trzech, ale niestety coś nie dotrzymuje słowa. We dwójkę jednak raźniej. No ale po porodzie to chyba będzie na zmianę z zamiennym dyżurem przy maleństwu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry