reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak to on, prezent od męża. Przekażę mu, że dostał tyle pochwał tu na forum.

reklama
a oto ja z moją pociecha w strasznym bałaganie, bez zadnego makijazu itp.
dsc035986mo.jpg

naprawde fajny lekarz (ciekawe tylko ile bedzie chcial za to ze bedzie przy tobie przy porodzie!!slyszalam ze za takie cos to sobie zycza...) ale fajnie ze tak dobrze sie u niego czujesz bo to wazne - ja tez u mojego czuje sie ok, pyta mnie czy nie mialam zadnuch problemow czy nie bylo nic niepokojacego...wiec tez spoko i zaufalam mu od razu wiec to sie liczy;)

On jest lekarzem na oddziale ginekologiczno-poloznicznym szpitala gdzie bede rodzic, mam nadzieje ze sobie nie policzy za to ze jest w pracy :laugh:

no wiem ze bedzie wiekszy bałagan :)
akurat zgrałam wszystkie zdjecia na płtke i nie mam aktualnie na kompie zadnego bardziej wyraźnego

oj kochana obym ja sie mylila ale moja szwagierka rodzila mimo ze lekarz pracowal w tym szpitalu i byl akurat na zmianie i tak wzial od niej 1600 zl a kase bral jakies mies - 2 tyg pzred urodzeniem twierdzil wtedy ze on nie wie czy bedzie akurat czy nie) ale to zalezy od lakarza oby twoj byl inny:)

Mam nadzieje.....ale wiesz zapuszcze wici moze czegos sie dowiem bo poznaje coraz wiecej dziewczyn, ktore rodzily a to jest dosc znany lekarz w Ciechanowie jak sie teraz okazalo, mowia mi tylko ze mialam szczescie ze akurat nie znajac zadnego lekarza trafilam do niego. Ale dobrze ze o tym wspomnialas bo wolalabym nie miec niespodzianki i to dosc drogiej tuz przed urodzeniem dziecka, jeszcze mam czas wiec moze sie czegos wiecej dowiem w tym temacie.

reklama
pewnie:)
ja szwagierka mimo tego ze byl przy nej lekarz prowadzacy (za kase) to i tak nie rodzilo sie jej dobrze powiedzilei ze zwaza dziecko pzrez porodem i jesli bedzie wiwecej nic 380 to bedzie cesarka no i mala urodzila sie przy pomocy wakum wazyla przezlo 400 a ona sie nameczyla jak cholera!!
ja juz sama niew iem ja licze ze jakos dam rade baz p;acenia lekarzowi czy poloznej - bedzie ze mna maz i mam nadzieje ze damy rade:)
zreszta tlymacze soebie tak ze tye kobiet rodzi to i my laski urodzimy;):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry