reklama
december
Fanka BB :)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
December - ale Boro jest fajny i super macie widoki na molo
Kamila - cudne zdjęcia!!! A Ty wyglądasz jak nastolatka!!! pozazdrościć!!!
gkvip - Mia jest cudna!!! Nic dziwnego, że ludzie nie mogą powiedzieć, czy do Ciebie czy do męża podobna, bo jest Waszym totalnym MIXem!!! Brwi po Tatusiu, nos po Tobie, to się rzuca w oczy !
Iwon - wrzuć jakieś fotki swojego brązowookiego przystojniaka, niech się chociaż napatrzę na piękne brązowe oczy...
a to Monisia
oczy dalej szare, więc kolor będzie dla mnie niezłą niespodzianką, bo teraz to już się może chyba w prawie wszystko zmienić - turkusowy, szary, zielony, miodowy? no ciekawe...
a to jakby ktoś się zastanawiał po kim moje dzieci mają proste brwi ;P
to ja jak miałam jakieś 16 lat - zanim wyregulowałam sobie brwi hehehehehe
czasem żałuję, bo teraz mówią, że dzieci do męża podobne...
Kamila - cudne zdjęcia!!! A Ty wyglądasz jak nastolatka!!! pozazdrościć!!!
gkvip - Mia jest cudna!!! Nic dziwnego, że ludzie nie mogą powiedzieć, czy do Ciebie czy do męża podobna, bo jest Waszym totalnym MIXem!!! Brwi po Tatusiu, nos po Tobie, to się rzuca w oczy !
Iwon - wrzuć jakieś fotki swojego brązowookiego przystojniaka, niech się chociaż napatrzę na piękne brązowe oczy...
a to Monisia
oczy dalej szare, więc kolor będzie dla mnie niezłą niespodzianką, bo teraz to już się może chyba w prawie wszystko zmienić - turkusowy, szary, zielony, miodowy? no ciekawe...
a to jakby ktoś się zastanawiał po kim moje dzieci mają proste brwi ;P
to ja jak miałam jakieś 16 lat - zanim wyregulowałam sobie brwi hehehehehe
czasem żałuję, bo teraz mówią, że dzieci do męża podobne...
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Rysica a o którego przystojniaka Ci chodzi? Młodego czy młodszego? Bo Kornel owszem, brązowooki, ale Julek jeszcze nie Tak jak pisałam, robią mu się już brązowe wokół źrenic, ale to jeszcze nie to
Faktycznie brwi dzieciaki mają za Tobą! Super wyglądasz na tym zdjęcie z przeszłości Sweet 16
Faktycznie brwi dzieciaki mają za Tobą! Super wyglądasz na tym zdjęcie z przeszłości Sweet 16
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Rysica a o którego przystojniaka Ci chodzi? Młodego czy młodszego? Bo Kornel owszem, brązowooki, ale Julek jeszcze nie Tak jak pisałam, robią mu się już brązowe wokół źrenic, ale to jeszcze nie to
Obydwóch najlepiej!!!
żeby tak kolor oczu miały za mną a nie brwi... Akurat brwi u siebie nie lubiłam, dlatego "wyskubałam" ehhhh
Ostatnia edycja: