reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

P1070950.jpg

reklama
Iwon - ale on słodki!!!! Brąz oczka i blond loczki - no genialnie!!! Ale oczka Julka też chętnie zobaczę ;) ja się jeszcze cały czas łudzę, że jednak choć trochę w brąz/piwny Monice oczy pójdą... Bo ma zupełnie inne niż Szymek miał...

Paulina - Ethan tu wygląda jak boss ;] genialna fotka i jego minka ;)

Rysica postaram się znaleźć jakieś zdjęcie Jula na którym w miarę ten kolor oczu będzie widoczny...ale ciężko będzie

Nie no Iwon, tutaj to wyglądają bezapelacyjnie brązowe! :) Jeszcze mu mocno ściemnieją i będzie miał pewnie czarne węgielki.... więc nie marudź ;P

Moja nie będzie miała brązowych :( a tak bardzo chciałam, żeby miała jak mamusia.... tym bardziej, że Szymek ma jasne... chciałam, żeby było sprawiedliwie ;P

DSCF0017%u00252520%25282%2529.JPGDSCF0012%u00252520%25282%2529.JPG
a tu goło i wesoło ;P
DSCF0018.jpg

gkvip - pięknie wyglądacie :tak:

iwon - dwaj łamacze serc rosną :-) chować mamusie córy :-)
Rysica czy to twoja Monisia jest na reklamie konkursu fotograficznego "twój rytuał...." :confused2: ta dzidzi taka podobna :biggrin2:

ponad miesiąc po chrzcinach a my dopiero zdjęcia dostaliśmy :biggrin2: ale wybaczamy bo piękny ręcznie robiony album dostaliśmy :biggrin2:

Załączniki

• chrzest-2.jpg
    chrzest-2.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 63
  • chrzest-4.jpg
    chrzest-4.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 65
  • chrzest-19.jpg
    chrzest-19.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 76
  • chrzest-30.jpg
    chrzest-30.jpg