reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
Niki jak grubasek- ślicznie wygladasz
niki222
Hehehe, mogę wkleić jak masz życzenie słodkości ze stołu. A brzuszka może aż tak nie widać, bo ja chudziaszkiem nigdy nie byłam, więc mi się maleństwo ładnie ułożylo:-)No fajne zdjęcie, a na slodkosci dałabys chociaz popatrzeć.
btw Ja tam brzucha wcale nie widze
fazerkamm
Dorotka podpisuje się pod tym co napisałaś... wszystkie brzuszki są piękne bo noszą w sobie Skarb.. piękne słowa!!!!
niki a ja tam brzusio malusi widze :-) ladniutko wygladasz!
niki a ja tam brzusio malusi widze :-) ladniutko wygladasz!
Nadrobilam uff....
po pierwsze Anastazja calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazalam, tak jak dziewczyny myslalam, ze jestes brunetka i w dodatku przy kosci, bo zawsze mowilas, ze walczysz z dodatkowymi kg a tu szok bo widze zgrabna blondyne buzki dla Ciebie i Twojego brzuszka
po drugie tez jestem happy bedac w ciazy ciesze sie gdy widze, ze brzuszek rosnie uwielbiam chodzic na zakupy dla Kubusia czuc jak sie rusza i wyciaga ale nie chcialabym by ciaza trwala caly czas bo juz sie nie moge doczekac mojego Syneczka na swiecie, a jakbym miala czekac jeszcze z 10 miesiecy czy iles to bym chyba wykorkowala z utesknienia za nim
po trzecie drogie Panie ejstescie sliczne, macie piekne brzuszki i ciesze sie, ze tworzymy takie fajne forum kazda inna i kazda interesujaca i wyjatkowa
po pierwsze Anastazja calkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazalam, tak jak dziewczyny myslalam, ze jestes brunetka i w dodatku przy kosci, bo zawsze mowilas, ze walczysz z dodatkowymi kg a tu szok bo widze zgrabna blondyne buzki dla Ciebie i Twojego brzuszka
po drugie tez jestem happy bedac w ciazy ciesze sie gdy widze, ze brzuszek rosnie uwielbiam chodzic na zakupy dla Kubusia czuc jak sie rusza i wyciaga ale nie chcialabym by ciaza trwala caly czas bo juz sie nie moge doczekac mojego Syneczka na swiecie, a jakbym miala czekac jeszcze z 10 miesiecy czy iles to bym chyba wykorkowala z utesknienia za nim
po trzecie drogie Panie ejstescie sliczne, macie piekne brzuszki i ciesze sie, ze tworzymy takie fajne forum kazda inna i kazda interesujaca i wyjatkowa
aga3004
niki ja tam nie widze grubaska :-)
brzuszek mały i zrabny
brzuszek mały i zrabny
niki222
No może, natomiast dziś jakoś mam wrażenie że maleństwo jakoś mi się inaczej układa- bo brzuszek jakiś większy mi się wydaje.niki ja tam nie widze grubaska :-)
brzuszek mały i zrabny
aga3004
No może, natomiast dziś jakoś mam wrażenie że maleństwo jakoś mi się inaczej układa- bo brzuszek jakiś większy mi się wydaje.
:-)
reklama