reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Liv, Cha-ga- niezle brzuszki :-) Naprawde pokazne. Jak by na to nie patrzec kazda z nas bedzie miala podobny, moze troche mniejszy moze wiekszy. Ale takie uroki ciazy :-) Narazie nie moge siebie wyobrazic w takim stanie :-)

reklama
no z kregoslupem, kolanami itd nie bylo wesolo, stekalam tylko do brzucha, by juz wyszla, bo nie mam sily;-) ale ta nie chciala szybciej opuscic domku i wyszla o czasie

a jaka radosc byla jak zobaczylam wlasne stopy po porodzie:-D

anielkaa ja nie kupie kurtki, bede sie cebulowo ubierac, licze na to, ze zima nie bedzie az taka beeeee

ch_aga widze, ze tez ciezko bylo;-) pocieszam sie, ze u naprawde szczuplych dziewczyn widzialam jeszcze raz takie jak moj brzuchy, wiec reguly nie ma

Mnie w sumie kręgosłup bardzo nie przeszkadzał. Tylko puchły mi dłonie i stopy. A po porodzie, jak już mogłam siadać, to stwierdziłam, że stopy są najfajniejszą częścią mojego ciała, gdyż wreszcie nie były opuchnięte a wręcz przeciwnie, bardzo zgrabne :-D Na zimę musiałam kupić buty dwa rozmiary większe a jak wychodziłam już ze szpitala, to w nich pływałam i były już tylko do wyrzucenia, tak się zdeformowały od opuchlizny. Każdy się mnie pytał, czy będą bliźniaki. A już taki mój urok po prostu, zawsze miałam duży brzuch, nawet będąc szczupłą :dry: Teraz pewnie będzie to samo ale co tam. To przecież moja ostatnia ciąża więc dam radę :blink:
Pozdrawiam

snv84395.jpg

a to my w 17 tygodniu:):) wyjątkowo w ciążowych spodniach, bo moje normalne nie wyschły po wczorajszym praniu:)

Anastazja, ale masz sliczny brzuszek :)
Apetyczny :-)
Ja wkońcu muszę sobie zrobić zdjęcie, bo jakoś mi się zaczął wkońcu zaokrąglać :) a nie przypominać rozlaną masę tłuszczową :-D

reklama
Do góry