Liv, Cha-ga- niezle brzuszki :-) Naprawde pokazne. Jak by na to nie patrzec kazda z nas bedzie miala podobny, moze troche mniejszy moze wiekszy. Ale takie uroki ciazy :-) Narazie nie moge siebie wyobrazic w takim stanie :-)
reklama
livastrid
2010 & 2012
no z kregoslupem, kolanami itd nie bylo wesolo, stekalam tylko do brzucha, by juz wyszla, bo nie mam sily;-) ale ta nie chciala szybciej opuscic domku i wyszla o czasie
a jaka radosc byla jak zobaczylam wlasne stopy po porodzie
anielkaa ja nie kupie kurtki, bede sie cebulowo ubierac, licze na to, ze zima nie bedzie az taka beeeee
ch_aga widze, ze tez ciezko bylo;-) pocieszam sie, ze u naprawde szczuplych dziewczyn widzialam jeszcze raz takie jak moj brzuchy, wiec reguly nie ma
a jaka radosc byla jak zobaczylam wlasne stopy po porodzie
anielkaa ja nie kupie kurtki, bede sie cebulowo ubierac, licze na to, ze zima nie bedzie az taka beeeee
ch_aga widze, ze tez ciezko bylo;-) pocieszam sie, ze u naprawde szczuplych dziewczyn widzialam jeszcze raz takie jak moj brzuchy, wiec reguly nie ma
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Mnie w sumie kręgosłup bardzo nie przeszkadzał. Tylko puchły mi dłonie i stopy. A po porodzie, jak już mogłam siadać, to stwierdziłam, że stopy są najfajniejszą częścią mojego ciała, gdyż wreszcie nie były opuchnięte a wręcz przeciwnie, bardzo zgrabne Na zimę musiałam kupić buty dwa rozmiary większe a jak wychodziłam już ze szpitala, to w nich pływałam i były już tylko do wyrzucenia, tak się zdeformowały od opuchlizny. Każdy się mnie pytał, czy będą bliźniaki. A już taki mój urok po prostu, zawsze miałam duży brzuch, nawet będąc szczupłą Teraz pewnie będzie to samo ale co tam. To przecież moja ostatnia ciąża więc dam radę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Anastazzja
Fanka BB :)
a to my w 17 tygodniu wyjątkowo w ciążowych spodniach, bo moje normalne nie wyschły po wczorajszym praniu
livastrid
2010 & 2012
no Anastazzja spagetti to Ty smialo mozesz jesc;-) Sliczny brzusio
e ja taki brzuch mialam i dopiero wypychanki dziecka czulam w 20 tyg, w 18 wiedzialam, ze cos sie rusza, ale czuc nie czulam
e ja taki brzuch mialam i dopiero wypychanki dziecka czulam w 20 tyg, w 18 wiedzialam, ze cos sie rusza, ale czuc nie czulam
Anastazzja
haha...do chudzielca to mi DUŻO brakuje ale dzięki
reklama
fazerkamm
Anastazja taka malusia kawalerka hihi bez obaw możesz wcinać wszystko począwszy od spaghetti na czekoladzie kończąc chudziutka jesteś