reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

Liv, Cha-ga- niezle brzuszki :-) Naprawde pokazne. Jak by na to nie patrzec kazda z nas bedzie miala podobny, moze troche mniejszy moze wiekszy. Ale takie uroki ciazy :-) Narazie nie moge siebie wyobrazic w takim stanie :-)

reklama
no z kregoslupem, kolanami itd nie bylo wesolo, stekalam tylko do brzucha, by juz wyszla, bo nie mam sily;-) ale ta nie chciala szybciej opuscic domku i wyszla o czasie

a jaka radosc byla jak zobaczylam wlasne stopy po porodzie:-D

anielkaa ja nie kupie kurtki, bede sie cebulowo ubierac, licze na to, ze zima nie bedzie az taka beeeee

ch_aga widze, ze tez ciezko bylo;-) pocieszam sie, ze u naprawde szczuplych dziewczyn widzialam jeszcze raz takie jak moj brzuchy, wiec reguly nie ma

Mnie w sumie kręgosłup bardzo nie przeszkadzał. Tylko puchły mi dłonie i stopy. A po porodzie, jak już mogłam siadać, to stwierdziłam, że stopy są najfajniejszą częścią mojego ciała, gdyż wreszcie nie były opuchnięte a wręcz przeciwnie, bardzo zgrabne :-D Na zimę musiałam kupić buty dwa rozmiary większe a jak wychodziłam już ze szpitala, to w nich pływałam i były już tylko do wyrzucenia, tak się zdeformowały od opuchlizny. Każdy się mnie pytał, czy będą bliźniaki. A już taki mój urok po prostu, zawsze miałam duży brzuch, nawet będąc szczupłą :dry: Teraz pewnie będzie to samo ale co tam. To przecież moja ostatnia ciąża więc dam radę :blink:
Pozdrawiam

snv84395.jpg

a to my w 17 tygodniu:):) wyjątkowo w ciążowych spodniach, bo moje normalne nie wyschły po wczorajszym praniu:)

Anastazja, ale masz sliczny brzuszek :)
Apetyczny :-)
Ja wkońcu muszę sobie zrobić zdjęcie, bo jakoś mi się zaczął wkońcu zaokrąglać :) a nie przypominać rozlaną masę tłuszczową :-D

reklama
Do góry