reklama
To mój brzuszek dziś, czyli 9 tydzień i 5 dzień:-) Nie wiedziałam, że tak szybciutko zacznie mi rosnąć, natomiast baaardzo się z tego powodu cieszę.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
marys16
Fanka BB :)
Anisia śliczny taka mala kuleczka juz jest.
u mnie pod wałkiem tłuszczu nie wiele widać ze w ciąży jestem ale już kilka cm szersze sie zrobiłam czyli rosnę.
ja w pierwszej ciąży prowadziłam zapiski pomiarów obwodów brzucha i wagi co miesiąc.
chyba i w tej będę.
u mnie pod wałkiem tłuszczu nie wiele widać ze w ciąży jestem ale już kilka cm szersze sie zrobiłam czyli rosnę.
ja w pierwszej ciąży prowadziłam zapiski pomiarów obwodów brzucha i wagi co miesiąc.
chyba i w tej będę.
Kasienkadg
Anisia o kurcze ale slicznie juz widac Ja sie zastanawiam jak to u mnie bedzie bo mam tylozgiecie macicy wiec tak na chlopski rozum to za szybko nie powinno byc widac.
livastrid
2010 & 2012
Anisia brzuszek sliczny, ja taki mialam dopiero w 5 miesiacu.
Teraz tez taki mam
Teraz tez taki mam
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja mialam widocznyw 25 tygodniu
Teraz nic nie widać. W tej ciazy mam zamiar wykupic sesje ciążową. Potem załowałam, ze z Nikosiem nie zrobiłam.
piekne macie brzuszki a niedlugo beda jeszcze piekniejsze
Teraz nic nie widać. W tej ciazy mam zamiar wykupic sesje ciążową. Potem załowałam, ze z Nikosiem nie zrobiłam.
piekne macie brzuszki a niedlugo beda jeszcze piekniejsze
reklama
22marietta
śliczne macie brzuszki kochane ja swoj wstawie jak bede wiedziala na 100% ze jest wszystko ok musze sie pochawalic ze 13 na 13:30 umowilam sobie wizyte u mojego gina ... ciesze sie ale i sie boje...