reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Śliczne mieszkanka, Dziewczynki. Niektóre to prawdziwe apartamenty rodzinne ;)
Mój brzuchol też już duży, wcześniej był taki mięciutki, głównie tłuszczyk, a teraz zrobił się twardawą piłką, jakby nie mój. W każdym razie zdecydowanie poczułam, że nie mam już nad nim kontroli.. :)

Chyba większość mężczyzn lubi takie filigranowe dziewczynki- mojego 2 poprzednie dziewczyny były takie niziutkie. Ja mam sam środek- średnia krajowa czyli 168cm
Fajne te Wasze mieszkanka, u mnie każdego dnia bębenek wygląda inaczej, dziś np chodzę w jeansach sprzed ciąży- tzn były troszkę za szerokie- które miesiac temu były za małe. Dziś są w sam raz, taka niespodziewajka

kiedyś się wszyscy ze mnie śmiali, że jak stoję bokiem to tylko biust mi było widać :-D ważyłam 43kg przy wzroście 156 a moje wymiary były 93 60 63 :-) można by rzec że idealne.. hihi tylko one do 170 są hihi :p

reklama
Do góry