reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Fazerka:) heh...na zdjęcia zawsze wyglądam na niziutką:) a mam 170 cm:p teraz przez brzuch zupełnie się skurczyłam optycznie:):)

Bakalia..:-D

a co do cycków to specjalnie założyłam za mały stanik, bo od razu do góry poszły:D:D (taki trik na przyszłość dla Was;P)

reklama
Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa. Fakt, ja z tych małobrzuszkowych jestem. Aczkolwiek rozstępy mam- jakoś mnie nie ruszają jeszcze;-)
Maryś- cudny końcówkowy brzuszek. Pstrykaj fotki na potęgę bo piękny bębenek a to już finish
Gośka- ale fajny brzusio Ci wyskoczył! PAmiętam że jeszcze niedawno był sporo mniejszy
Anastazja- śliczna młoda zgrabna mama. Ja spodnie sprzed ciąży to do kolan dociągnę a potem ani w jedną ani w drugą haha:-D I śliczne masz włosy, zawsze mi się taki kolorek podobał:tak:

Lajtway:) dziękuję:D kolorkiem włosów to faktycznie mnie matka natura ciekawy obdarzyła:) normalnie są troszkę jaśniejsze tylko tego lata z racji ciąży unikałam słońca jak mogłam:p:p a co do spodni to sama się dziś zdziwiłam:p

Laytway ładnie wyglądasz, na wysoką kobitkę a brzuszka nie widać pod bluzeczką.
Marys ale masz już chałupkę sporą, super.
Gosia ładny, zgrabny jak Mamusia a lustro ..hmm nie widać żeby brudne było.
Anastazzja super fotki, ładne długie włosy masz. Brzusio i cycuszki Francja elegancja.

reklama
Do góry