reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Bakaalia taki brzuch to ja miałam, ale 30 tyg przed końcem ciąży heheh - Boże jak tobie musi być lekko ... ślicznie :-)
hahaha ;D lekko nie jest, szczególnie jak trzeba się przekręcić z boku na bok ;)

dziś znajoma mi powiedziała, że chyba mam dziewczynkę skoro taki mały brzuch a jak jej powiedziałam, że chłopak to mówiła że ona z chłopakiem w 7 miesiącu to nie dawała rady chodzić bo taki duży brzuch miała!
Ale cieszę, się że dość ładnie mi ten brzuszek rośnie że mogę swobodnie chodzić - wiadomo ciężko się robi i ciągnie mnie ale nie narzekam ;)

Alka he niezła wizualizacja synka
Agnes śliczy brzusio, mi tez sie wydaje, że jakoś przestal mi brzuszek rosnąć, ale dzidzi i tak jeszcze ma duzo miejsca;)
Aga, PolaNegri śliczne z Was osiemdziesiątki, wcale nie widać, że juz tyle dobiłyście;)
Bakalia brzusio sliczny taki zgrabniutki
Mami juz pokazny brzusio, sliczna mamusia

reklama
Do góry