reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Mami mój brzusio wystrzelił dopiero tak z pół miesiąca temu, nie sądziłam że w dwa tygodnie może sie tak dużo zmienić, ale różnicę widać wlasnie na zdjęciach, bo samej ciężko zauważyć tak na codzień, w końcu masz go przy sobie 24 na dobę.
Zaraz Wam wrzucę fotki królestwa mojej małej obrażonej Kruszyny :)

50pmpu.jpg
Przedstawiam Wam Hanię/Antosia w 25 tc :)

2a854x3.jpg
Tak się prezentujemy z profilu...

1zznmgm.jpg
A taaaki wielgaśny brzucho mamy od frontu :D

30c7fja.jpg
Tutaj tydzień wcześniej, ale sukienki podkreślają tylko krągłości więc nie widać różnicy aż tak bardzo, w każdym razie teraz jesteśmy już o 3,5 kg bardziej brzuchaci :)

Właśnie pod ciuszkami wygląda śmiesznie, zwłaszcza jak się moje dziecko umości.. hmm, bardziej na dole? Wtedy tak jakbym połknęła piłeczkę do koszykówki :)

reklama
Do góry