reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moriam- dziewczyny ktore mialy niedowage faktycznie moga wiecej przybrac, bo organizm wtedy nadrabia, ale nie zgodze sie ze wszytskie skonczymy z ta sama waga, bo jesli ktos wazyl na wstepie 80kg to te chociaz 5 kg przytyje, a te co wazyly 50 musialy by z 35 kg przybrac, czyli bylo by ich 1,5 osoby wtedy

ja z obiadami jakos tak mam ze jak mi sie nalozy 3 mlode ziemniaczki i troche kalafiora ale naprawde troche to juz sie najadam i jaja nie rusze...kiedys jadlam wiecej, a teraz na obiady to wogole nie chetnie patrze

Ostatnia edycja:
reklama
ladygab- ja tylko zartowalam z ta wspolna waga koncowa:)))

a ja podobnie jak ty, na glowne posilki jem malo i niechetnie. Ale podjadac rozne swinstewka moge w niesamowitych ilosciach:)

A ja ogolnie bardzo sie pilnuje,zeby nie dojadac i przysiegam, nie dojadam. Ale od mniej wiecej 2 tygodni ciagle bym zarla czekolade i wieczorem po obiedzie nie umiem sobie odmowic.
Znow wzielam łyka piwa od męża...i doprawilam orzeszkami prazonymi:baffled: JA NIE CHCE TYLE JESC!!!!AAAAA!!!!

Oj dziewczyny czym wy się martwicie jesteście tak szczupłe że szok, nie to co ja :-(
Przed ciąża miałam już trochę za dużo a co dopiero teraz mówić, więc po ciąży mam nadzieję że któraś z was zdradzi jakąś dietę no i bez aerobiku napewno się nie obejdzie :-)

Witam! A to mój brzusio!
Przytyłam 9 kg waga wyjściowa to 61 kg a teraz już 70 kg. Co to będzie w 9 miesiacu, aż strach myśleć...

Załączniki

• Obraz 1 366.jpg
    Obraz 1 366.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 114
  • Obraz 1 261.jpg
    Obraz 1 261.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 101
Irenza wygladasz cudnie:)))))

Uska po ciazy zapraszam do katowanie sie dieta MONTIGNAC efekty murowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed ciaza schudlam 6 kg w ciagu 7 tyg wiec uwazam ze efekt super.
Nie glodzilam sie zrezygnowalam z pieczywa ziemniakow i slodyczy!
Czekam wiec na ciebie po porodzie i walczymu razem :)))))

A to my :) 26 tydzień :) 95cm w pępku :) Ha! niedługo przekroczę magiczną setkę :p

Ostatnia edycja:
Śliczne brzuszki! Oj musze sie dziś z misją na poszukiwanie tego kabla od aparatu wybrać.
Onesmile mam tak jak ty, od 2 tygodniu mogłabym jeść na okrągło a najgorsze jest to że zaczynam zgodnie z zasadami diety Montignaca, śniadanko jest wręcz wzorcowe, na obiad tez mam zapędy żeby był ok więc zupka z soczewicy albo chude miesko jakieś i zjem te pyszności i zaraz po ty faza - na cokolwiek! I łapie co jest pod ręką i żre bez opamietania. Musze to jakoś zatrzymać, tylko nie wiem jak...i dzis rano znów te obrzęki - palce mi mrowieją, skóra napięta, łee...

Monimoni ale masz śliczny brzusio :) Ja chyba też zacznę z tą dietą, choć tak naprawdę śniadanie zawsze jem dość spore, zjem całą bułkę a czasami i dwie, ale później już stanowczo dużo mniej. Z obiadem różnie a na kolacje najczęściej mleko z chrupkami i tyle. Jakoś trzeb adotrwać do końca ciąży, w sumie przytyłam niecałe 7 kg ale przed ciąża ważyłam 72 więc już prawie 80:szok: ale po ciąży dalej dieta. Ja niestety nigdy nie należałam do tych szczupłych i przeszłam już tyle diet że szok ale teraz spróbuje Montigniaca i zobaczymy efekt :)

reklama
dziewczyny śliczny macie te brzuszki, wszystkie bez wyjątków:-) ja narazie od początku ciąży +6kg i przez ostatnie 2tyg nic mi nie przybyło na wadze. Za to w obwód w brzuszku dobijam do 100cm:szok: ciekawe co to będzie w 9 miesiącu... rozstępów narazie nie mam i mam nadzieję, że tak pozostanie bo ani mama ani babcia nie miały.
Jeśli chodzi o jedzonko to pochłaniam wszystko ale w bardzo małych ilościach, np. śniadanie- mała miseczka płatków z mlekiem, obiad- 2 ziemniaki + jakieś mięsko. Pomiędzy posiłkami zdaża się jakieś ciastko czy lody.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry