reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja nie chciałam żeby mi w cycki poszło, bo normalny rozmiar to 75D a teraz w 24 tygodniu mam 80E :( boję się co to będzie dalej... chyba namioty będę musiała nosić:-D

Hihi widzę że mamy ze sobą wiele wspólnego :) Nie dość że rozmiarówka cyckowa zmienia nam się tak samo to jeszcze wybrałyśmy takie samo imię dla synusia :D

Co do wagi to ja miałam 57 kg przed ciążą a teraz 64,5 kg :)

reklama
Świetne te brzuszki! Ja przy moim wzroście (183 cm) brzuszek muszę mocno podkreślać, żeby stał się widoczny, choć obwód na wysokości pępką już nieźle mi skoczył, do 93 cm; generalnie to nadal wygląda bardziej jakbym kikla kilo przytyła a nie była w 6. miesiącu ciąży :) Chwilowo przybyło mi tylko 5 kg, jeść mogę wszystko i wydaje mi się czasem, że ostro przesadzam ale waga jakoś niezbyt chce pójść w górę. Biust też tylko trochę się powiększył.

Zdjęcie wstawię jak mój naczelny fotograf znajdzie czas, by je zrobić :)

concita85 i wagę też mamy podobną, przed ciążą miałam 58 a teraz 63,5 :-)

Moriam jaki piękny umięśniony brzusio!!naprawdę rewelacja. Irenza i Concita też macie spory. Moni moni mój brzuszek bardzo jest podobny do Twojego.. tylko że ja mam termin na 30 października dopiero hihi. wszystklie brzusie są cudowne!!!
A ja przed ciążą przytyłam bo wiecznie rzucałam palenie. wyglądało to mniej więcej tak że około miesiąca nie paliłam, żeby później w około miesiąc nadrobić zaległości...;P Oj było ciężko. Tak więc w lutym- przed samą ciążą ważyłam po przytyciu 52 kilo. obecnie ważę około 64 (sądzę że może być już więcej). jutro mam wizytę u gin to się zważę :)
A jem jak szalona. cały czas. nie przepadałam nigdy za słodyczami, a teraz pochłaniam ich kilogramy. nie potrafię się opanować bo nigdy nie musiałam...
jeśli dobrze się zmierzyłam to mam 93 cm w pępku...tyle że już mało tego pępka widać ;D

Dorissday- też mam nadzieję żę należę do tej grupy co pisała Lolisza, że do 3 trymestru i waga się zatrzymuje :D

Penelopa ja tak jak Ty startowałam z wagą ok. 52kg (dokladnie nie wiem , ale myslę ,że 52-53kg) i na ostatniej wizycie w 24t.c. zobaczyłam przerażającą liczbę 66kg na wadze:szok::cool2: :-( . Jednak jeszcze wtedy i wczesniej apetyt dopisywał mi niezły .... a teraz zupelnie mi się jesc nie chce. Moze ta waga wreszcie stanie?! :szok::zawstydzona/y:

Nie wiem od czego to zależy , ze teraz tak duzo przybieram ,a w pierwszej ciązy tylko 9kg przez 9 miesiecy bylo. Na pewno plec dziecka nie ma znaczenia - bo mam w sobie kolejnego chlopczyka.

Mi w cycki poszlo tak troszkę. Zawsze miałam ok 75 B/C zależy jaki staniczek. Teraz już 80 musi być i miseczka C i to ta większa C. :)

Dziewczyny ze stanikowych rewelacji to uważajcie z tym przeskakiwaniem z mniejszego obwodu na większy bo jeśli was za bardzo nie uciska to nie trzeba a jak będzie za duży pod biustem to będzie tył podchodził do góry a przód będzie smetnie zwisał a to żle robi na naszą rozciągającą się skórę. Jeśli trzeba zwiększajcie rozmiar miseczki i nie dajcie się nabrać że DD albo E to największa miseczka bo innych nie produkują..... Niestety grawitacja nie jest po naszej stronie żle dobrany stanik plus duży brzuchol równa się ból pleców....

Dziewczyny ze stanikowych rewelacji to uważajcie z tym przeskakiwaniem z mniejszego obwodu na większy bo jeśli was za bardzo nie uciska to nie trzeba a jak będzie za duży pod biustem to będzie tył podchodził do góry a przód będzie smetnie zwisał a to żle robi na naszą rozciągającą się skórę. Jeśli trzeba zwiększajcie rozmiar miseczki i nie dajcie się nabrać że DD albo E to największa miseczka bo innych nie produkują..... Niestety grawitacja nie jest po naszej stronie żle dobrany stanik plus duży brzuchol równa się ból pleców....
Zgadzam się w zupełności. Ja jestem już uświadomiona i staniki kupuję tylko przez neta z angielskich firm gdzie są normalne rozmiary a nie słynne polskie "75B" które wciskają każdemu. Obecnie noszę 65DD

ja jakbym chciala idealnie dobrac stanik mialabym 70F, ale ze o taki rozmiar ciezko, wiec zadowalam sie 75E(lub duze D).
Ale jak sie w obwodzie rozciagnie, to mam zapiecie pod pachami zaraz:(

reklama
Sivle zazdroszczę brzuszka i figury :)
ja noszę właśnie to standardowe 75 B i biust tak mi się wypełnił, że tak powiem, ale nie powiększył tak, żebym musała nowe staniki kupować. choć z części musiałam zrezygnować, bo były mniejsze jakieś ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry