reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Penelopa ... ślicznie wyglądasz , tak zgrabniutko :-) . Musialaś byc chudzinką skoro po przybraniu 12 kg wyglądasz tak ładnie. Ja przybralam jeszcze więcej :-( a tez zawsze szczuplutka bylam.
A tak wogóle to masz słodką sukienkę :-) a piesio jaki kochany!!! czy to maltańczyk?

reklama
Penelopa cieszę się, że masz takie zdrowe podejście do tematu :) Wyglądasz świetnie i z tym uśmiechem po prostu promieniejesz. Ja mam +11,5 :) i kicham na to.

dziękuję za komplementy. zastanawiam się jak to będzie dalej, zdjęcie jest dopiero z 21 tygodnia, teraz mam już więcej brzuszka hihi ... obawiam się że będę miała spore problemy z rozstępami, skoro zawsze byłam bardzo szczupła (takie geny) a teraz tak szybko się wszystko rozciąga.
a piesek to west (suczka), tylko mała jest jeszcze więc nie ma jeszcze typowej dla tej rasy fryzurki.. Sukienka z Carry- może jeszcze takie mają.
szukałam waszych w miarę aktualnych zdjęć. nie znalazłam.pochwalicie się co już "wyhodowałyście"?

p.s. właśnie skończyłam pałaszować golonkę...czas na jakieś ciasteczko. ;P

Penelopa wyglądasz świetnie :) i jesteś taka chudziutka :) . Brzusio przepiękny :) a sunia też jest świetna :) bardzo podobna do mojej jak moja była malutka .Teraz juz ma 2,5 roku i wkońcu wyglada jak West :) ,ale z nimi tak własnie jest ze dopóki włosy im nie urosną .

Penelopa super wyglądasz. A tak przy okazji ja też dzisiaj goloneczkę na obiad miałam, a potem zamarzył mi się tort, którego dziś niestety nie uda mi się zrobić.

A ja dzis zjadlam na obiad: kalafiora, mlode ziemniaki,jajko sadzone, a zaraz potem 2 Michałki, Snickersa a teraz 1/3 słoika oliwek...Masakra jakas!!!

Penelopa - Pozdrawiam Łódź! :-)

:szok:masz kobieto spust, ja na obiad polowy z tego bym nie wicagnela, za to michalkow cale kilo gdybym miala, ale chyba ogranicze troche slodycze, bo jak nie ma to jest okej jakos sobie radze, a jak zaczne...to konca nie widac

Penelopa-swietnie wygladasz, gdzie te 12kg ? wszystko chyba w brzucho idziebo raczej spory jak na 21tc.

W ogole mam wrazenie, ze dziewczyny, ktore byly szczuplejsze przed ciaza przybieraja wiecej niz te, ktore byly kraglejsze. Czyli na finiszu wszystkie bedziemy miec te same wskazania wagi:))
Oczywiscie, wiem, ze to nie regula, jest tu kilka chudzinek, ktore na plusie maja tylko 1-3 kg:))

ladygab- co to jest troszke kalafiorka, ziemniaczkow i jajeczko:)) sama chetnie bym to wciagnela:) i czemu tylko 2 Michalki??:)))

A oto moj dzisiejszy brzuszek-finisz 25 tyg. Zaraz po porannym kremowaniu, dlatego taki wypolerowany:)

Załączniki

• 24tc6d.JPG
    24tc6d.JPG
    46,5 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry