- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
Wiem o co ci chodzi, taka ciemna kreska na skórze. Takiej nie mam. Ale to co ją u mnie przypomina to niestety pasek włosów na brzuchuGdzieś w 2 miesiącu mi wyskoczyły, dosłownie z tygodnia na tydzień i to jeszcze takie ciemne. Od lekarza wiem, że to od tej burzy hormonów w ciąży. Mam nadzieję, że znikną później bo jak nie to nie będzie za ciekawie
![]()
heh... a u mnie pod paseczkiem z włosków jest osławiona linea negra jeszcze
nice-girl
Ślicznie te brzuchalki Wam rosną
Co do włosków na brzuchu to mi też się pojawiły w ciąży. Wcześniej miałam tylko taki jasny, delikatny meszek, a teraz meszek się trochę wydłużył,pociemniał i zrobił bardziej widoczny
Mam nadzieję, że po ciąży to zniknie 
Zrobiłam dziś sobie zestawienie wzrostu Maciusia :-)
11 tydzień:

16. tydz:

18 tydz:

i dzisiejsze zdjęcie -23 tydz:

Zrobiłam dziś sobie zestawienie wzrostu Maciusia :-)
11 tydzień:

16. tydz:

18 tydz:

i dzisiejsze zdjęcie -23 tydz:

dorisday2512
nice - girl no śliczności brzusio :-) a wielkościowo mamy podobny :-)
dagisu
Ale śliczne te brzusie wszystkie
Milusio się ogląda
Nice-girl a ten Twój brzusio już jest taki słodki okrąglutki
bardzo mi się podoba
Jeśli chodzi o meszek to kurcze ja mam to samo, już jakiś czas temu zauważyłam i się zastanawiałam o co kaman, ale na szczęście widzę, że to całkiem normalne
tyle że też mam nadzieje że to zniknie...
Nice-girl a ten Twój brzusio już jest taki słodki okrąglutki
Jeśli chodzi o meszek to kurcze ja mam to samo, już jakiś czas temu zauważyłam i się zastanawiałam o co kaman, ale na szczęście widzę, że to całkiem normalne
dorisday2512
A ja mam pytanko:
Jak Wam moje drogie idzie golenie okolic bikini? Bo mnie kiepsko .... haha ... bez lustertka ani rusz! Brzusio juz taki duży ,ze nie widzę swojej myszki.
Jak Wam moje drogie idzie golenie okolic bikini? Bo mnie kiepsko .... haha ... bez lustertka ani rusz! Brzusio juz taki duży ,ze nie widzę swojej myszki.
A ja mam pytanko:
hihi ja jeszcze troszkę coś tam widzę, a to co nie widzę to na czuja podążając za palcem... i tym sposobem zacięłam się ostatnio w palec hihih
reklama
Haha, no też to zauważyłam. Coraz ciężej będzie niestetyA ja mam pytanko:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: