- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ojejku, ile nowych zdjęć Brzuszki wam rosną pięknie, mnie też coś chyba urosło przez ostatnie tygodnie
P.S
Przed chwilą zrobiłam zdjęcie. Jak zwykle w tych samych spodniach i pozie, żebym mogła łatwiej porównać z poprzednimi. No i różnica jest i o konkretna. Nie tylko w brzuchu ale tyłek i uda też się nieco powiększyły niestety
P.S
Przed chwilą zrobiłam zdjęcie. Jak zwykle w tych samych spodniach i pozie, żebym mogła łatwiej porównać z poprzednimi. No i różnica jest i o konkretna. Nie tylko w brzuchu ale tyłek i uda też się nieco powiększyły niestety
Ostatnia edycja:
Efa ja też mam okazję oglądać Twój brzuszek i mnie się podoba, zazdroszczę Ci, że jest taki właśnie okrąglutki - można tak ładnie objąć brzucholka. A ja jeszcze ciut za mały mam na obejmowanie Choć tak bardzo chciałabym już choć brzuszek objąć. Nie wspominając o Lence
Sivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.
Sivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.
Wiem o co ci chodzi, taka ciemna kreska na skórze. Takiej nie mam. Ale to co ją u mnie przypomina to niestety pasek włosów na brzuchu Gdzieś w 2 miesiącu mi wyskoczyły, dosłownie z tygodnia na tydzień i to jeszcze takie ciemne. Od lekarza wiem, że to od tej burzy hormonów w ciąży. Mam nadzieję, że znikną później bo jak nie to nie będzie za ciekawieSivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.
Efa
Fanka BB :)
Efa ja też mam okazję oglądać Twój brzuszek i mnie się podoba, zazdroszczę Ci, że jest taki właśnie okrąglutki - można tak ładnie objąć brzucholka.
Ale Ty kochana jesteś, monimoni :* I od razu mi lepiej
frogg, Sivle69, śliczne brzusie.
kahaaa
Fanka BB :)
tez mam linie na brzuchu od pępka, choc mało widoczną, ale zo to na brzuchu mi zaczęly włosy rosnąc , normalnie mam meszek od pępka po całosci, na szczescie jasne...
reklama
Ja też na brzuchu trochę owłosiona się zrobiłam :-) Ale i tak się nie przejmuję bo po roku brania sterydów wąsik mi się zaczął pokazywać takie pojedyncze ciemne włoski. Grr wkurzało mnie to bardzo ale jak zaszłam w ciążę to zniknęły i się bardzo cieszę bo już planowałam jakiś laser czy coś.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: