reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Efa jakich kopleksów, dziewczynki piękne brzuszki dorzucam jeszcze swój

22tc-07.06.jpg

zdjątko zrobione dziś (22tc)

reklama
Ojejku, ile nowych zdjęć :) Brzuszki wam rosną pięknie, mnie też coś chyba urosło przez ostatnie tygodnie ;)

P.S
Przed chwilą zrobiłam zdjęcie. Jak zwykle w tych samych spodniach i pozie, żebym mogła łatwiej porównać z poprzednimi. No i różnica jest i o konkretna. Nie tylko w brzuchu ale tyłek i uda też się nieco powiększyły niestety

060710225715a.jpg

Ostatnia edycja:
Efa ja też mam okazję oglądać Twój brzuszek i mnie się podoba, zazdroszczę Ci, że jest taki właśnie okrąglutki - można tak ładnie objąć brzucholka. A ja jeszcze ciut za mały mam na obejmowanie :( Choć tak bardzo chciałabym już choć brzuszek objąć. Nie wspominając o Lence :)

Sivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? :) Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.

Sivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? :) Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.
Wiem o co ci chodzi, taka ciemna kreska na skórze. Takiej nie mam. Ale to co ją u mnie przypomina to niestety pasek włosów na brzuchu:( Gdzieś w 2 miesiącu mi wyskoczyły, dosłownie z tygodnia na tydzień i to jeszcze takie ciemne. Od lekarza wiem, że to od tej burzy hormonów w ciąży. Mam nadzieję, że znikną później bo jak nie to nie będzie za ciekawie :D

tez mam linie na brzuchu od pępka, choc mało widoczną, ale zo to na brzuchu mi zaczęly włosy rosnąc :crazy:, normalnie mam meszek od pępka po całosci, na szczescie jasne...:rofl2:

reklama
Ja też na brzuchu trochę owłosiona się zrobiłam :-) Ale i tak się nie przejmuję bo po roku brania sterydów wąsik mi się zaczął pokazywać :szok: takie pojedyncze ciemne włoski. Grr wkurzało mnie to bardzo ale jak zaszłam w ciążę to zniknęły :-D i się bardzo cieszę bo już planowałam jakiś laser czy coś.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry