reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Efa jakich kopleksów, dziewczynki piękne brzuszki dorzucam jeszcze swój

22tc-07.06.jpg

zdjątko zrobione dziś (22tc)

reklama
Ojejku, ile nowych zdjęć :) Brzuszki wam rosną pięknie, mnie też coś chyba urosło przez ostatnie tygodnie ;)

P.S
Przed chwilą zrobiłam zdjęcie. Jak zwykle w tych samych spodniach i pozie, żebym mogła łatwiej porównać z poprzednimi. No i różnica jest i o konkretna. Nie tylko w brzuchu ale tyłek i uda też się nieco powiększyły niestety

060710225715a.jpg

Ostatnia edycja:
Efa ja też mam okazję oglądać Twój brzuszek i mnie się podoba, zazdroszczę Ci, że jest taki właśnie okrąglutki - można tak ładnie objąć brzucholka. A ja jeszcze ciut za mały mam na obejmowanie :( Choć tak bardzo chciałabym już choć brzuszek objąć. Nie wspominając o Lence :)

Sivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? :) Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.

Sivle69 Czy Ty masz kreseczkę na brzuchu od pępka w dół? :) Takiej się właśnie doszukiwałam w swoim ale nima.
Wiem o co ci chodzi, taka ciemna kreska na skórze. Takiej nie mam. Ale to co ją u mnie przypomina to niestety pasek włosów na brzuchu:( Gdzieś w 2 miesiącu mi wyskoczyły, dosłownie z tygodnia na tydzień i to jeszcze takie ciemne. Od lekarza wiem, że to od tej burzy hormonów w ciąży. Mam nadzieję, że znikną później bo jak nie to nie będzie za ciekawie :D

tez mam linie na brzuchu od pępka, choc mało widoczną, ale zo to na brzuchu mi zaczęly włosy rosnąc :crazy:, normalnie mam meszek od pępka po całosci, na szczescie jasne...:rofl2:

reklama
Ja też na brzuchu trochę owłosiona się zrobiłam :-) Ale i tak się nie przejmuję bo po roku brania sterydów wąsik mi się zaczął pokazywać :szok: takie pojedyncze ciemne włoski. Grr wkurzało mnie to bardzo ale jak zaszłam w ciążę to zniknęły :-D i się bardzo cieszę bo już planowałam jakiś laser czy coś.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry