reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja i mój brzuchol:-)
20 tydzień.jpg

reklama
antek.jpg

A brzuszki fajniutkie:)

Ja i samolocik:) Leciało trzech na bilecie dla dwóch:) Dobrze, że mam taką tuniczkę co do leginsów pasuje i nie rzucało się w oczy:)

fasolkaania, ale fajnie miałaś z tym lataniem. Dzidzi się podobało? Slodko wyglądasz w tej tuniczce.

malutka80, ale Ty zgrabny szczuplasek jesteś. No na pewno nie masz się czym przejmować - bardzo ładnie wyglądasz :-)

No to teraz dla kontrastu: oto cała, wielka, gruba ja z Olkiem (24 tc 4 d). Uwaga, w tle zdjęcia mega bajzel.

P070610_19.49.jpgP070610_20.08.jpg

Ostatnia edycja:
Dziękuję Efa :) Ale dziewczynki Wasze brzuszki fajniutkie :) Hehe już nikt nie ma wątpliwości że jesteśmy w ciąży :)

reklama
monimoni, no ja to jeszcze Cię widuję na żywo, więc mogę Lenkę z każdej strony oblukać. I mogę zaświadczyć, że śliczny, naprawdę kształtny masz ten brzuszek :-)

Się normalnie kompleksów nabawię przy Was dziewczynki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry