reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Coffe- to auktualny brzusio, czy ten wczesniejszy, bo sie pogubilam troszke:-(, a jak teraz masz pileczke, to moze dziewczynka bedzie???

Bo podobno takie do przodu wystajace to na dziewczynke, a takie rozlazle na boki, jak poduszka to na chlopca sa:-)

A nieprawda. Ja mam piłkę (dużą piłkę ;-P) i jest chlopak.

zdjecie ktore wkleilam jest z wczoraj ;-)

no niby wedlug usg jest kobitka ale jak potwierdza mi na nastepnym usg to dopiro bde pewniejsza ;-)

ja nie wierzę w tę zależność, za dużo znam tych niby wyjątków potwierdzających regułę.

posmiac sie mozna z przesadow roznych, nie zeby od razu brac wszytsko do serca. ale w koncu jakos te nasze babinki, radzily sobie z plcia, a ile w tym prawdy bylo, to juz inna sprawa

nie no masz rację, ja po prostu generalnie nie lubię przesądów, zabobonów itp

Ja tez nie lubię przesądów i zabobonów. I tez mam piłkę a w USG ptaszek i jajeczka. Z punktu widzenia medycyny kształt brzucha zalezy od budowy kobiety, kształtu i wielkości macicy oraz ułożenia dziecka.

reklama
a to my, 19tc i 4 dzien, moje 80 cm:-D
Zdjęcie0750.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry