reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aleee wy macie fajne brzusie :) Moj to jakis taki jak oponka tluszczowa bardziej wyglada, niz jak ciazowy :/

reklama
Moja dzidzia zaczyna coraz bardziwej rosnac ;) zdjecie z dzis rano

s7000526.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

34bwskjopxdga9iq.png

Ostatnia edycja:
nie wiem czy od sloneczka, czy od portugalskiego jedzenia:) ale w ostatnich dniach bardzo mnie wywalilo. Brzuszka juz nie ukryje, a jeansy, w ktorych przyjechalam juz poszly w odstawke:)
Monia-mam taki brzuszek jak ty lub nawet wiekszy, a jestem 2 tyg za Toba Tylko pepek jeszcze w srodku

Dziekuje Wam kochane:-) To odstajace to nie pepek, tylko kolczyk ktorego juz sie dzis pozbylam po wizycie, bo lekarz mi powiedzial ze tak bedzie lepiej jak w koncu go wyjme ;P ale pepek powoli juz zaczyna wystawac tez ;P Jak brzucha nie bylo to nawet nie wiem kiedy mnie wywalilo :D Czekam teraz na Wasze nowe zdjecia ;) Pozdrawiam i milej nocy ;-)

34bwskjopxdga9iq.png

"Jak brzucha nie było to nawet nie wiem kiedy mnie wywaliło" :) nie czujesz jak rymujesz :)

Ja na razie brzuch bez zmian mam od tygodnia. :)

Moj to jakis taki jak oponka tluszczowa bardziej wyglada, niz jak ciazowy :/
ja mialam tak z 1 do 7 miesiaca ze wygladalam jakbym sie na boki roztyla...a teraz mi wywalilo przod...pilke mam i znowu sie martwie ze juz taka pilka a gdzie dalej?

22 tydzien
21weeks.jpg

reklama
Coffe- to auktualny brzusio, czy ten wczesniejszy, bo sie pogubilam troszke:-(, a jak teraz masz pileczke, to moze dziewczynka bedzie???

Bo podobno takie do przodu wystajace to na dziewczynke, a takie rozlazle na boki, jak poduszka to na chlopca sa:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry