- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monia140190
Fanka BB :)
Moja dzidzia zaczyna coraz bardziwej rosnac zdjecie z dzis rano
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Ostatnia edycja:
nie wiem czy od sloneczka, czy od portugalskiego jedzenia ale w ostatnich dniach bardzo mnie wywalilo. Brzuszka juz nie ukryje, a jeansy, w ktorych przyjechalam juz poszly w odstawke
Monia-mam taki brzuszek jak ty lub nawet wiekszy, a jestem 2 tyg za Toba Tylko pepek jeszcze w srodku
Monia-mam taki brzuszek jak ty lub nawet wiekszy, a jestem 2 tyg za Toba Tylko pepek jeszcze w srodku
monia140190
Dziekuje Wam kochane:-) To odstajace to nie pepek, tylko kolczyk ktorego juz sie dzis pozbylam po wizycie, bo lekarz mi powiedzial ze tak bedzie lepiej jak w koncu go wyjme ;P ale pepek powoli juz zaczyna wystawac tez ;P Jak brzucha nie bylo to nawet nie wiem kiedy mnie wywalilo Czekam teraz na Wasze nowe zdjecia Pozdrawiam i milej nocy ;-)
monia140190
haha a no rzeczywiście jakoś tak mi się napisało ) Życzę wszystkim milego dnia :-)
ja mialam tak z 1 do 7 miesiaca ze wygladalam jakbym sie na boki roztyla...a teraz mi wywalilo przod...pilke mam i znowu sie martwie ze juz taka pilka a gdzie dalej?Moj to jakis taki jak oponka tluszczowa bardziej wyglada, niz jak ciazowy :/
22 tydzien
reklama
Coffe- to auktualny brzusio, czy ten wczesniejszy, bo sie pogubilam troszke:-(, a jak teraz masz pileczke, to moze dziewczynka bedzie???
Bo podobno takie do przodu wystajace to na dziewczynke, a takie rozlazle na boki, jak poduszka to na chlopca sa:-)
Bo podobno takie do przodu wystajace to na dziewczynke, a takie rozlazle na boki, jak poduszka to na chlopca sa:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: