Lanselotka
Fanka BB :)
Catedra jestem pod wrażeniem :-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam wrażenie jakby mi ktoś brzuch napompował
jakoś dzisiaj kosmicznie urósłledwo oddycham...
wklejam drugie foto abyście zobaczyły jak mi pępek wywaliło![]()
Śliczny okrąglutki :-):-)a ja mam wrażenie jakby mi ktoś brzuch napompował![]()
Nie przejmuj się ;-)Albo głupie komentarze pękniesz do porodu lub wygladasz na trojaczki
Jakby to odemnie zależało jaki mam brzuch.....
Nareszcie się pochwaliłaś, śliczny brzusioTo mój dzisiejszy... Raczej nie jest zbyt okazałyAle dzidź w środku kopie jak należy
![]()
duuużya ja mam wrażenie jakby mi ktoś brzuch napompował![]()
Czego ja chcę?duuuży
Cyniczna ja nie rozumiem czego Ty chcesz od swojego brzucha...
A w ogóle to ślicznie masz 'ukafelkowaną' łazienkę
Ja na nowe mieszkanie kombinuję coś z elementami hiszpańskimi, tudzież meksykańskimi... Zakochałam się w takim wzornictwie podczas podróży poślubnej w Katalonii... Białe z niebieskimi wzorami... cudne...
To mój dzisiejszy... Raczej nie jest zbyt okazałyAle dzidź w środku kopie jak należy
Zobacz załącznik 145981
To czerwone z boku to od zamka w spodniach... hahahahahahhaaha
A w ogóle to ślicznie masz 'ukafelkowaną' łazienkę![]()
Dawka Amelkowego brzuszka ;-)
na siedząco 25t2d i sesyjka dzisiejsza, dokładnie 26tc - w ubranku i bez, au face i z profilu hie hie![]()