reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Sylka dzieki. teraz jest ok i mam nadzieje ze nadal bedzie, zostaje tylko strach o malenstwo ale musi byc dobrze:tak::-) Pumi ale ladny brzunio teraz to juz na 100 procent widac ze w twoim brzuniu ktos mieszka:tak:

Mili pokaz swój brzuszek :tak:dziewczyny powiedzą że pomyliłaś wątki:-D

Wszystkie brzuchatki śliczne:tak: bez wyjątków :-)

Pozdrawiam wszystkie styczniówki

reklama
Czesc xmamuska:-) wkleilabym swoje ale ja nie umie i moj R musi to zrobic ale jakbys chciala zobaczyc to cofnij sie kilkanascie stronek na watku glownym to zobaczysz hihihi.Pozdrawiam Cie goraco i ucaluj dziewczynki ode mnie:-):tak:

Witam mamy,
wreszcie chyba udało mi sie wstawić mój brzuszek;-). Przepraszam za jakość. Teraz do oceny: widać już coś czy jeszcze? bo mnie się wydaje, że nic a nic:-(
legenda:;-)
1i2foto-12tc
3 foto-11tc

wcale nie jestem szczupła.:dull: Przy wzroście prawie 170cm ważyłam 63 teraz ważę 64. Mój mąż twierdzi, że to sprawa szerokich bioder i maleństwo ma gdzie się schować. Boje się , że nie rośnie ,bo...

klamczucha-wlasnie ze jestes szczupla hihihi
no moze cos sie zacznie okraglic:tak:

dzięki aOLA:-), niewiele ale już coś:-):-)
szybko kupuję coś długiego i obcisłego. Wczoraj przyszedł mi nowy katalog bon prixa to coś wynajdę
pumi-nigdy do najszczuplejszych nie należałam,;-) ale powiem coś w sekrecie. mam taką fanatyczną sąsiadkę, która uważa , że mam figurę jak JLo. nie wiem skąd jej sie to wzięło?:szok:
Jak się odchudzałyśmy to w jednym czasie i jak mnie ona zobaczyła to była wściekła:no: na mnie, że ona nie chudnie. Tyle że ja nie pale papierosów, a ona rzuciła przed odchudzaniem.
xmamuska muszę sie przyznać, ze dopiero teraz weszłam na twój album foto, i jestem pod wrażaniem.:szok::-) Dwie piękne córeczki, no i rodzice uśmiechnięci. Super zdjęcia z super momentów.
A najsłodsze jest to , na którym trzymasz maleństwo, że starszą latoroślą w szpitalu.:-):-)

reklama
No wlasnie Pumi heheheee, sama nie moge uwierzyc gdzie sie plaski brzch podzial:szok:i kto tam sobie rzadzi we mnie:-) patrze codziennie zszokowana, glaszcze sie mowiac "moja dzidzia":-)
To juz nie tylko moje cialo, dziele je z druga osoba, ktora juz trzeba szanowac:tak: bedzie mi, NAM WSZYSTKIM zreszta! najblizsza, najukochansza na swiecie, zaden facet nie jest w stanie zrozumiec tych emocji.i tego uczucia.(dlatego tak fajne jest BB) Dzwiwne ale tak naprawde dopiero teraz czuje sie kobieta, tez tak macie? Zycie przed ciaza i teraz, wszystko sie przewartosciowalo;-)

Do góry