reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Ale fajny brzusio,:-D:-D i taki całkiem duży:-D. Mówię to w porównaniu z moim:-(
Ja jeszcze nie wiem jak to będzie bo to moja pierwsza dzidzia ale już czuję się wyjątkowa:elvis:

reklama
faktycznie-brzusio gigant.ale to wspaniale.poczekaj niedlugo cie dogonie hihih.
narazie sie cieszymy a potem bedziemy narzekac jak sie bedziemy brzucholami o meble obijac hihihi

witam dziewczeta za bardzo jeszcze nie wiem jak poruszac sie na tej stronie ale mysle ze jakos sobie dam rade , tez jestem w ciazy i spodziewam sie dzidziusia na 15 stycznia 2008 , teraz jestem w 16-tym tygodniu pozdrawiam Was miło i serdecznie jak zrobie sobie zdjecie brzuszka to dołącze do waszej galerii brzuszków

reklama
Do góry