reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

ojoj :szok:6ty msc? myslalam , ze przed porodem, no to twoj Peter sie zagoscil, nie ma co, zamiast skromnego mieszkanka, chlopak sobie ville w brzuszku wybudowal:-D

reklama
o fajny brzusio Jobo-!!! zazdroszcze wam bo u mnie to wszyscy na razie mysla ze po prostu sie spaslam a ja mam lekki brzunio bo mam tam lokatora. ale boje sie kazdemu o tym na razie mowic wiec po prostu mowie ze za duzo jem i tyle hihih

pumi co ty opowiadasz masz piękny brzuszek i to bardzo widoczny. ja jestem w końcu 11 tygodnia i nic nie widać.Zmolestowałam mężulka do sesji zdjęciowej i nawet po wypinaniu brzuszka na maxa mój szwagier mało co nie padł ze śmiechu, bo tez się wam chciałam pochwalić.:-( ale w ty tygodniu coś tu wkleję.:-D

dziewczęta piękne te brzuszki :tak:, ciekawe jak będą rosnąc z wiekiem .
a o rozstępach to nie ma o czym mówić, bo moja siostra mam na kolanach bo za szybko urosła, szwagier ma na brzuchu i ramionach bo przytył a teraz ostro ćwiczy, i co z tego najważniejsze żeby dzidzie były zdrowe:-):-), nieprawdaż?;-)

Sylka_k-dziekuje bardzo:tak:
az mi sie cieplo zrobilo tak sie ucieszylam ze widac brzusio.ja codziennie kilka razy wypinam sie i preze przed lustrem i obserwuje jak sie brzusio okragli. i codziennie kaze mezulowi patrzec i podziwiac:happy2:

reklama
Ja tez pumi męczę pytaniami męża czy duży i czy widać. Ale mówi że już okrąglutki, a ja wiem że nic nie widać tylko chce mnie podnieść na duchu.
Kiedyś przy masowaniu powiedział, że teraz to już naprawdę urósł, a ja byłam wściekła, bo sie strasznie wtedy najadłam i brzuch mi odstawał z przejedzenia a nie od mojej fasolki:wściekła/y:
Mam zdjęcia ale jeszcze są u męża w telefonie ale może dzisiaj uda mi sie wkleić, to sama zobaczysz.

Do góry