reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
ja czasami sie masuje bo sie powstrzymac nie moge, robie to nieswiadomie a jak sie skapne to sie tluke po lapkach bo wiem ze niemozna:no:

Majandra nawet w tak wczesnej ciazy nie wolno sie masowac po brzuszku bo moze to wywolac skurcze a skurcze w tak wczesnej ciazy to nic innego jak poronienie a na ten temat troche wiem bo sama mialabym termin na wrzesien:no:

Ojejku, :szok:ja nic nie wiedziałam, że nie można masować brzuszka.
Nawet mój mężulek masuje codziennie i całuje:tak:, a ja codziennie jak wstaję i kładę się spać. Zresztą nawet nieświadomie jak stoję i coś robie. Ale od dzisiaj zaprzestaję.

Mili tak mi przykro:sorry:, ale teraz jest już w porządku i nie przemęczaj się za bardzo:tak:

wstawiam kolejna fotke mojego brzunia w 11 tc i nie jest on napchany od jedzenia bo dopiero co sciskalam toalete. czy mi sie wydaje czy on jest szpiczasty????

Sylka dzieki. teraz jest ok i mam nadzieje ze nadal bedzie, zostaje tylko strach o malenstwo ale musi byc dobrze:tak::-) Pumi ale ladny brzunio teraz to juz na 100 procent widac ze w twoim brzuniu ktos mieszka:tak:

reklama
Pumi brzuszek jest ekstra.;-)Może troszkę szpiczasty ale o tym to chyba za wcześnie.
A jak szpiczasty to co? chłopak?
Ja jestem w 12 i jak już pisałam ani drgnie, ale dzisiaj to na pewno wstawię te fotki, żeby nie było, że to tylko czcze gadanie.:happy2:

Do góry