reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Pumi: a takie malutkie tylko ;P mam tylko bluzkę i piżamkę z hello kitty :) A tak ogólnie to mam zboczenie na punkcie wszystkiego co japońskie ;)
Anja78: no, no, ale Ci pępola już nieźle wywaliło :D

jak to cie stopuje? w czym mu przeszkadza wklejanie zdjec. czemu odbiera ci najwieksza przyjemnosc czyli podziwianie domkow naszych kruszynek?

stopuje mnie tak, ze wszystkie zdjęcia które mi robi to na nich nie widać brzuszka:no: a naprawdę mi troszkę urósł.:tak::tak: nie shizuję serio:tak:
bo zdjęć usg to mi kategorycznie zabronił, chociaż dzidzia jest taka widoczna:no:

Sylka - palnij go w glowe- glupie pomysly mu wyleca jak blyskawica. czego on sie boi-ze stare dewotki puszcza urok na zdjecie z usg? powiedz mu ze na forum same mlode laski- wiec czarow nikt nie odprawia hihihi

wstawiam nowe fotki
1 zdjęcie- wczoraj przed obiadem:-)
2 zdjęcie- dzisiaj po śniadaniu:-) i jeszcze bez makijażu więc ostrożnie z patrzeniem hihi. Sukienka pochodzi z poprawin po moim weselu czyli ponad 3 lata temu. Aż dziw , ze sie zmieściłam
3 zdjęcie- tak wygląda "pamela" w ciąży:-):-):-)

no i co?:-):-)
mówiłam ze nie shizuję

reklama
Do góry