reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Agatka,ale się rozczuliłam! :-) ale NAPRAWDĘ cos juz widać,nie na próźno sie mówi,że przy drugim bejbiku szybciej brzusio rosnie! Piękny poprostu!
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
:-) Agatka..sliczny brzuszeknarazie fasoleczka malenka..to i brzucio malusi..buziaki...dla brzusia i jego zawartosi!!
czy ja dobrze czytam-Agatko jesteś w ciąży? Nie było mnie tydzień a tu takie wiadomości:-) SUPER!!! Ale się cieszę! To już druga z naszego grona przyszła mamusia:-) dużo zdrówka życzę i niech ciąża mija bezproblemowo
chciałam pójść za przykładem Agatki i też się pochwaliś swoim brzuszkiem, ale po zrobieniu zdjęcia zrezygnowałam. Masakra nie wiedziałam, zę tak wyglądam ((( na 4 miesiąc bliźniaków, a co będzie później i te koszmarne rozstępy
Wkleję za 1-2 m-ce
Wkleję za 1-2 m-ce
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Kreciku super wyglądasz wcale nie jesteś taka gruba:-).Ale się rozczuliłam przypomniało mi się jak to było.To są najpiękniejsze chwile dla kobiety.Buziaczki dla fasoleczki.
Agarku wszystkie kobiety w ciąży ślicznie wyglądają więc nie krępuj się tylko pokazuj nam swoje skarbki.Zobacz sobie nasze brzuchate fotki:-)
Agarku wszystkie kobiety w ciąży ślicznie wyglądają więc nie krępuj się tylko pokazuj nam swoje skarbki.Zobacz sobie nasze brzuchate fotki:-)
reklama
Podziel się: