reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Agatka,ale się rozczuliłam!:tak: :-) ale NAPRAWDĘ cos juz widać,nie na próźno sie mówi,że przy drugim bejbiku szybciej brzusio rosnie! Piękny poprostu!

Wspaniały brzuszek Kreciku, bardzo ci zazdroszczę, niech dzidzia się zdrowo rozwija w twoim -domku- brzuszku.

czy ja dobrze czytam-Agatko jesteś w ciąży? Nie było mnie tydzień a tu takie wiadomości:-) SUPER!!! Ale się cieszę! To już druga z naszego grona przyszła mamusia:-) dużo zdrówka życzę i niech ciąża mija bezproblemowo:tak:

chciałam pójść za przykładem Agatki i też się pochwaliś swoim brzuszkiem, ale po zrobieniu zdjęcia zrezygnowałam. Masakra nie wiedziałam, zę tak wyglądam :(((( na 4 miesiąc bliźniaków, a co będzie później i te koszmarne rozstępy

Wkleję za 1-2 m-ce

Kreciku super wyglądasz wcale nie jesteś taka gruba:-).Ale się rozczuliłam przypomniało mi się jak to było.To są najpiękniejsze chwile dla kobiety.Buziaczki dla fasoleczki.
Agarku wszystkie kobiety w ciąży ślicznie wyglądają więc nie krępuj się tylko pokazuj nam swoje skarbki:tak:.Zobacz sobie nasze brzuchate fotki:-)

reklama
Kreciku sliczny brzucholek.Już zapomniałam ze same też robiłyśmy zdjęcia:tak:
Agarku,o to w tym chodzi że pokazac brzucholek jaki juz jej duży.Im większy tym większa nasza radocha;-) :laugh2:

Do góry