reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ale ja nadal twardo przy jednym dziciątku się upieram;-) Zresztą może raz w ciąży mi się fartnęło to wiadomo jak by było za drugim razem???;-)

reklama
Tutaj jeszcze zdjęć nie załączałam :) a więc kilka chronologicznie :-)
1. Ze znajomym z Francji przed zamkiem w ktorym miałam przyjęcie ślubne - 6ty miesiąc
2. Nad jeziorem w okolicy Czchowa - 8my miesiąc
3. Również 8smy miesiac
4. 2 tygodnie przed porodem :happy:

No proszę!Czyli nie tylko ja miałam niewielki brzuszek!!!
Reamonn,poszczułaś mnie przyjęciem ślubnym w zamku to teraz wklejaj z niego fotki!!!No chyba,że już gdzieś są to napisz gdzie szukać!!!

Hihi Kociu, jestem już taka zapracowana ze ograniczam sie do przegladania tylko jednego watku na forum: Zdjęć naszych maluszków... dziś mezulek ma nocke wiec pozwolilam sobie na maly relaks przed komputerem ;o)
Poszukam pare zdjec i umieszcze w jakims watku zwiazanym ze slubem lub sukniami slubnymi ;)

reklama
Oj Wiki,jak juz pisałam,bardzo miałas kształtny brzuszek i najważniejsze,że ta opuchlizna zniknęła! A ty reamonn rzeczywiście taki maleńki zgrabny brzusio miałas jak kocia!

Do góry