reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ale ja nadal twardo przy jednym dziciątku się upieram;-) Zresztą może raz w ciąży mi się fartnęło to wiadomo jak by było za drugim razem???;-)

reklama
Tutaj jeszcze zdjęć nie załączałam :) a więc kilka chronologicznie :-)
1. Ze znajomym z Francji przed zamkiem w ktorym miałam przyjęcie ślubne - 6ty miesiąc
2. Nad jeziorem w okolicy Czchowa - 8my miesiąc
3. Również 8smy miesiac
4. 2 tygodnie przed porodem :happy:

No proszę!Czyli nie tylko ja miałam niewielki brzuszek!!!
Reamonn,poszczułaś mnie przyjęciem ślubnym w zamku to teraz wklejaj z niego fotki!!!No chyba,że już gdzieś są to napisz gdzie szukać!!!

Hihi Kociu, jestem już taka zapracowana ze ograniczam sie do przegladania tylko jednego watku na forum: Zdjęć naszych maluszków... dziś mezulek ma nocke wiec pozwolilam sobie na maly relaks przed komputerem ;o)
Poszukam pare zdjec i umieszcze w jakims watku zwiazanym ze slubem lub sukniami slubnymi ;)

reklama
Oj Wiki,jak juz pisałam,bardzo miałas kształtny brzuszek i najważniejsze,że ta opuchlizna zniknęła! A ty reamonn rzeczywiście taki maleńki zgrabny brzusio miałas jak kocia!

Do góry