reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Agatko superkowy ten twoj brzusio. Jeszcze nie za duzy, ale i fasolka przeciez jszcze malenka:tak:
Agar, nie wstydz sie tylko wklej fotke, przeciez kazda z nas juz przez to przechodzila, wiemy jak to wyglada:tak: :-)

reklama
Dziekuje Wam za tyle milych slow!!! Agar chociazby dla takiego balsamu na uszy wstaw swoje fotki!!!! Nie sadze ze masz wiekszy brzunio niz ja!!! A nawet jak wiekszy to przeciez kochany!!!

Nie było mnie na bb miesiąc, a tu taka niespodzianka !!! Agar, Agatko ogromne gratulacje. Niech dzidzie dobrze się rozwijają i wszystko niech przebiega bezproblemowo !!!

Agar, Kreciku, ogromne gratulacje!
Kurcze tez bym chciala pojsc w Wasze slady, ale musimy odczekac az sytuacja w domu sie ustabilizuje i bedzie mniej stresowo.

Kreciku super oglada sie Twoje zdjecia z małym brzuszkiem... az wspomniania wracaja, jakby to było wczoraj u nas.

Agarku pochwal sie brzusiem :) Na pewno jest sliczny!

Pozdrawiam Was goraco i zycze POWODZENIA! :-)

no proszę! nie ma mnie tutaj z tydzień i co ja słyszę-Agatko-ale suuuper, zafasolkowana!!! jejku, to wspaniale!!!!!
jaka szkoda, że u mnie nadal wszystko uśpione i nici z roboty rodzeństwa, jeszcze musimy zaczekać

To moje fotki z 12tc! Te z boku sa ok ale to od przodu nie za bardzo bo biodra wyszly mi takie szerokie , ze az sie przerazilam!!! Mam nadzieje ze to tylko kwestia tego iz opuscilam portki w ten sposob!!! (dopiero na zdjeciach czlowiek widzi ze ma wielka dupe i nie chcve sie do tego przyznac, hihii)

Agatko...jaki sliczniusi brzusio:) I wcale nie taki duzy jak na 2 ciaze...a zdjecie z przodu na pewno rozciagniete przez spodnie:) ty musialabys moja dupe zobaczyc zeby dopiero zaczac narzekac:)

PS - a ja dowiedzialam sie dzis od mojej Maciusiowej kuzynki ze ona znow w ciazy i to juz w 4 miesiacu z terminem na wrzesien, czyli roznica bedzie 16 miesiecy - tak jak u ciebie.

reklama
Do góry