reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reamonn, slicznie w ciazy wygladalas. ja to taki brzunio jak ty i Kocia tuz przed porodem to chyba w 5 miesiacu juz mialam:tak:
Kociu, ja cie namawiac na 2 nie bede, ale jak juz pisalam kiedys szkoda zeby takie geny sie zmarnowaly;-) Ale przeciez to twoja decyzja:tak:

reklama
Kociu wygladasz na tym zdjeciu jak ja w 4 miesiacu hehe..naprawde super,az nie wiem gdzie sie dzidzia pomiescila hehe..co do drugiego baby to pogadamy za jakis czas hehe ochoty pewnei nabierzesz:-)

hehehe!!! Chcecie sie posmiac jak mnie wywalilo??? Wygladam jakbym tylko kapuste wcinala!!!! hihihi

Oki, specjalnie dla was zrobilam fotke mojego brzuszka!!! Prosze sie tylko nie smiacze juz taki grubasek jestem!!!

reklama
Agata śmiać się nie mamy z czego ale uśmiechać to jest do czego jeszcze jak pomyślę, że tam w środeczku naprawdę jest fasoleczka to już całkiem mi się pyszczek cieszy. Fajnusi brzusinek :tak: :-)

Do góry