reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Agatko,śliczny brzunio Ci rośnie!I już widać,że zgrabniutki będzie...
Jeszcze chwilka i kolejne mamusie powklejają swoje nowe ciążowe zdjątka...I chyba będę omijać ten wątek szerokim łukiem bo coś mi się czasem zamarzy raz jeszcze takie brzusio mieć...A Zuzia miała być jedynaczką!!!

Dużo cieplutkich myśli dla Maciusia,Jego Mamy i malutkiego dzieciątka w Jej brzusiu...

Dziekuej za mile slowa, ale powiedzcie mi gdzie sa inne brzuszki do poogladania??? Agar, Marthusia, Agusia!!! Na Aneczke troszke poczekamy!!!

Agatka,piękne słodkie brzusio masz,już widać że zamieszkany jest :)
Gratulacje dla Maciusiowej mamusi! Oby fasolka rosła zdrowa!

Kreciku,ale śliczny okrąglinek!:tak: a patrz,dziś miałam Cię opierdańczyć że nam sie wcale nie pokazujesz a tu proszę jakie ładne zdjęcie,buziaczek dla ciebie i fasolki!

Śliczny brzusio śliczna mamusia (jak zawsze) czy już znasz płeć dziecka ? życzę Ci dziewczynki do parki ale tak ładnie wyglądasz że chyba drugi chłopak będzie :-)

reklama
Do góry