reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

no to patrzcie na tej fotce jakie stopy mialam ,poprostu balony,pasek mi sie wrzynal i jak zdjelam laczki to tak jakby wciaz byly na stopach hehe:-D na szczescie 2 tyg po porodzie juz wrocily do normalnych wymiarow:-)

reklama
Mi tez juz przed samym porodem nogi puchly. A najgorsze ze one normalnie swedza, bleee. Wiki slicznie wygladalac w ciazy, a brzuszek faktycznie pokaznych rozmiaro, ale to nie dziwo, bo i Wikunia nie mala:-)

Wiki ja tez strasznie spuchlam ale ty chociaz wchodzilas w swoje klapeczki a ja do szpitala szlam w japonkach meza!!!

to faktycznie bylas spuchnieta..no ja weszlam w jedyne klapeczki moje ,te ktore widac na zdjeciu,przechodizlam w nich ostatnie tygodnie..czasami padalo i bylo zimno a ja w klapeczkach hehe,ludzie sie patrzyli i pewnei pomysleli co za wariatka hehe:tak:

A mnie o dziwo nogi w ogóle nie puchły-mimo,że nawet soli sobie nie żałowałam...Ja nawet kilka dni przed porodem byłam u mojej chrześnicy na imprezce w butach na obcasie-niewielkim ale jednak...

Asiu,w trzecim m-cu to ja jeszcze całkiem płaski brzuch miałam,ba-ja w piątym m-cu leżąc w szpitalu wyglądałam jakbym oddziały pomyliła;-)

reklama
Rny buty na obcasie. Ja pod koniec ciazy to juz tylko jedne japoneczki moglam nosic, a traz to sie w nich topie;-)
ech, Kociu tobie to tylko w ciazy chodzic:-) :tak:

Do góry