reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

BASIU głowa do góry ,wszystko będzie dobrze ,zobaczysz .Jedne chudną w oczach od razu a inne potrzebują więcej czasu .Ja nie ćwiczę ,tylko chodzę na długie spacery a jak wrócę do pracy to pewnie też trochę zrzucę(hi hi hi nadzieja matką głupich)

reklama
wiolus skarbie pamietaj ze kazda matke trzeba kochac hi damy rade w grupie sila mam pomysł moze sie wszystkie o cos załozymy mobilizacja i wspołzawodnictwo to jest to bo tak ani ochoty ani checi ;)

przytylam okolo 17 kilo..a brzuchol faktycznie byl wielki!!!! juz pod koniec to nei mialam sily z nim chodzic,wydawalo mi sie ze wazy tony:-)

Z takiego duzego brzusia wyskoczyla sliczna Wikusia!!! Slicznie wygladalas w ciazy!!! jak juz mowilam, brzusio ksiazkowy!!!!

Ja przytyłam 19 kilo a takiego dużego brzusia nie miałam. Widocznie miałam mniej wód płodowych i mniejsze łożysko, mój Mikołaj ważył 3450g.:-) ;-)

Wiki miala 3840g ale mialam wrazenie ,ze bedzie miala ponad 4 kilo hehe..ostatni tydzien przed porodem to w stopach mialam chyba z 4 kilo wody,tak mi napuchly,ze ledwo klapki wlozylam...

To faktycznie może byc sprawa wód bo ja za bardzo, nie odczuwałam, dyskomfortu, do końca chodziłam w sandałkach, ale dopiero po porodzie, jak mi się banie nie zrobiły, żadnych laczków nie mogłam nosić, bo zaraz ślady robiły, ta opuchlizna nie schodziła mi przez dobre 3 tyg. jak nie więcej.:szok: Pytałam lek. powiedział, że to normalka?

reklama
Do góry