reklama
hahaha ale my piekne są; normalnie az zmolestuje mojego w sobote zeby mi zdjecia zrobil on sie nagada o zdjeciach ale zawsze zapomni; wasze brzuchy wydają mi sie ogromneeeee przy moim chociaz jak patrze w lustro i stane bokiem nie czuje roznicy ) moj tez nisko ale ja mam tak caly czas
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Renee no fajna babka z ciebie co ty chcesz kobieto?? Ja mam wrazenie że tylko ja jestem taka wielka i gruba, chociaż brzusio mam identyczny ale kurcze dziewczyny cycochy to wy macie :laugh: mnie wszystko poszło w dupsko i uda Jutro spróbuję zrobić zdjęcia kamerką inter. bo nic innego nie posiadam
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Agutka,Reneebrzuszki rewelacyjne
może ja dziś mojego M. zmolestuje to jutro coś wkleje.
A mój brzuchol też opuszczony, M. twierdzi że nawet już chrapać w nocy przestałam jakiś tydzień temu więc musiał mi się obniżyć. Fakt,lepiej mi się oddycha, ale za to kopniaki niżej są bardziej bolesne
może ja dziś mojego M. zmolestuje to jutro coś wkleje.
A mój brzuchol też opuszczony, M. twierdzi że nawet już chrapać w nocy przestałam jakiś tydzień temu więc musiał mi się obniżyć. Fakt,lepiej mi się oddycha, ale za to kopniaki niżej są bardziej bolesne
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,obnizyl mi sie brzusio? No wlasnie tak myslalam,co mi sie ostatnio tak latwiej oddycha. Łeeeeeee no to bomba.
Basia,ja biustonosz laktacyjny kupilam dopiero wczoraj. Ale poki sie mieszcze w swoich,to jakos nie chce tamtego nosic,bo mi sie taki flak nie podoba.
ReneeAle z Ciebie Sztunia. ;D No no on kurde,sliczniusia buzia i ten brzusio okraglusi. "Wersja a`la agutka" - hahaha - nazwa najmocniejsza. ;D ;D
Myszolku,czekamy na zdjatka.
A co do moich cycoli,to ja zawsze mialam spore (miseczka C),ale te w ciazy,to juz mam takie,ze fiuuuu fiuuuuu (miseczka E). ;D Dziekuje slicznie za komplemenciki. Bardzo bardzo Dziewczynki. ;D :-*
Basia,ja biustonosz laktacyjny kupilam dopiero wczoraj. Ale poki sie mieszcze w swoich,to jakos nie chce tamtego nosic,bo mi sie taki flak nie podoba.
ReneeAle z Ciebie Sztunia. ;D No no on kurde,sliczniusia buzia i ten brzusio okraglusi. "Wersja a`la agutka" - hahaha - nazwa najmocniejsza. ;D ;D
Myszolku,czekamy na zdjatka.
A co do moich cycoli,to ja zawsze mialam spore (miseczka C),ale te w ciazy,to juz mam takie,ze fiuuuu fiuuuuu (miseczka E). ;D Dziekuje slicznie za komplemenciki. Bardzo bardzo Dziewczynki. ;D :-*