reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
No dobra,to ja sobie zrobilam tez kilka fotek. ;) 35 tydzien 3 dzien ciazy - ostatni dzien osmego miesiaca. :D

1zj7.jpg

2va8.jpg

6ai8.jpg

8fw1.jpg

9kq9.jpg

Zauwazylam,ze mam nawet jeszcze jakies wciecie,haha. ;D

Agutko no ale cycochy to ty masz :laugh:

A ja też mam taki brzuch jak Agutka a nie czuje żeby mi się obniżył ::)

Agutko - ładny brzuszek i dużyyyy. Ja jestem w 34 tygodniu a brzuszek mam mniejszy. Zreszta od początku mialam najmniejszy od moich koleżanek w ciąży ;) Narazie przytyłam 13,5kg. Widzę że nie nosisz jeszcze stanika dla karmiących ja już taki kupiłam chyba w 4 miesiącu bo nie chciałam inwestować bo wiadomo że potem bylby za duży dlatego kupiłam rosnący z biustem ;)

Dotrzymuję słowa ;D, jeszcze cieplutkie, świeżo po obróbce, (szkoda, ze nie po retuszu ;), przydałby się tu i ówdzie ;D)

W wersji eleganckiej ( powiedzmy ;) ;D) i wersji a`la Agutka (no biustonosza różowego to juz nie założyłam żeby nie było, że małpuję :D :laugh: ;D)

reklama
Do góry