reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
hahaha ale my piekne są; normalnie az zmolestuje mojego w sobote zeby mi zdjecia zrobil :D on sie nagada o zdjeciach ale zawsze zapomni; wasze brzuchy wydają mi sie ogromneeeee przy moim chociaz jak patrze w lustro i stane bokiem nie czuje roznicy :)) moj tez nisko ale ja mam tak caly czas

reene ślicznie wyglądasz, piekny domek dla dzidziusia nosisz :)

a ja już chyba zadnego zdjecia nie wkleję bo aparat mi sie popsul chyba że zdąrzą naprawić

Renee no fajna babka z ciebie co ty chcesz kobieto?? Ja mam wrazenie że tylko ja jestem taka wielka i gruba, chociaż brzusio mam identyczny ;) ale kurcze dziewczyny cycochy to wy macie :laugh: mnie wszystko poszło w dupsko i uda :p Jutro spróbuję zrobić zdjęcia kamerką inter. bo nic innego nie posiadam ;)

Agutka,Reneebrzuszki rewelacyjne :)
może ja dziś mojego M. zmolestuje to jutro coś wkleje.
A mój brzuchol też opuszczony, M. twierdzi że nawet już chrapać w nocy przestałam jakiś tydzień temu więc musiał mi się obniżyć. Fakt,lepiej mi się oddycha, ale za to kopniaki niżej są bardziej bolesne :p

reklama
Mamaosiu,obnizyl mi sie brzusio? No wlasnie tak myslalam,co mi sie ostatnio tak latwiej oddycha. :D Łeeeeeee no to bomba. :D

Basia,ja biustonosz laktacyjny kupilam dopiero wczoraj. :D Ale poki sie mieszcze w swoich,to jakos nie chce tamtego nosic,bo mi sie taki flak nie podoba. :p :D

ReneeAle z Ciebie Sztunia. ;D No no on kurde,sliczniusia buzia i ten brzusio okraglusi. :D "Wersja a`la agutka" - hahaha - nazwa najmocniejsza. ;D :D ;D

Myszolku,czekamy na zdjatka. :D

A co do moich cycoli,to ja zawsze mialam spore (miseczka C),ale te w ciazy,to juz mam takie,ze fiuuuu fiuuuuu (miseczka E). ;D Dziekuje slicznie za komplemenciki. :D Bardzo bardzo Dziewczynki. ;D :-*

Do góry