reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Thea, ja też
Manatka
Honorowy Babyboomowicz ;)
Dzięki Mar, ale czuję się jak słonio-hipopotam. Zwłaszcza jak muszę się przemieścić z boku na bok w łóżku ;D
Niestety ogólnie jestem większa niż w ciąży z córką w tym samym okresie. Moje spodnie ciążowe, które kupiłam za ciężkie pieniądze, ponisiłam tylko 3 albo 4 razy, bo potem zrobiło się chłodno i deszczowo, no a teraz to sie już ledwo mieszczę. Ech...
Niestety ogólnie jestem większa niż w ciąży z córką w tym samym okresie. Moje spodnie ciążowe, które kupiłam za ciężkie pieniądze, ponisiłam tylko 3 albo 4 razy, bo potem zrobiło się chłodno i deszczowo, no a teraz to sie już ledwo mieszczę. Ech...
tak wyglądała plaża na początku czerwca w Łazach. Gorąco polecam czerwcowe wakacje, pogoda już dopisuje, choć nie ma upałów, ceny są niższe, bo dopiero od 26 czerwca zaczyna się sezon i nie ma ludzi. można spokojnie się plażować bez hałasu i tłumów. Dla mam z maluchami idealnie, dzieciaki mogą sobie swobodnie hasać, bez strachu , ze nasypią komuś piachu, a mama zawsze je widzi... w przyszłym roku też chcemy się wybrać w czerwcu.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
UWAGA!!! UWAGA!!! To znowu My. 31 tydzien i 3 dzien ciazy - zdjatka z dzisiejszej sesji fotograficznej,hihi. ;D
Mamusia przodkiem ;D
Mamusia boczkiem ;D
Golutka willa boczkiem ;D
Golutka willa przodem ;D
Mamusia przodkiem ;D
Mamusia boczkiem ;D
Golutka willa boczkiem ;D
Golutka willa przodem ;D