reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
A wiecie, że ja jeszcze nigdy nie byłam nad morzem! Nie żartuję!!! Ale obiecaliśmy sobie z mężem, że w przyszłym roku pojedziemy z dzidzią, koniecznie, bo to aż wstyd się przyznać, no nie? ;D

Thea, jaka cudowna, pusta plaża. Coś pięknego.

Manatka, ślicznie wyglądasz, kolejna drobniutka mamusia na wrześniówkach :)

Dzięki Mar, ale czuję się jak słonio-hipopotam. Zwłaszcza jak muszę się przemieścić z boku na bok w łóżku ;D
Niestety ogólnie jestem większa niż w ciąży z córką w tym samym okresie. Moje spodnie ciążowe, które kupiłam za ciężkie pieniądze, ponisiłam tylko 3 albo 4 razy, bo potem zrobiło się chłodno i deszczowo, no a teraz to sie już ledwo mieszczę. Ech... ;)

tak wyglądała plaża na początku czerwca w Łazach. Gorąco polecam czerwcowe wakacje, pogoda już dopisuje, choć nie ma upałów, ceny są niższe, bo dopiero od 26 czerwca zaczyna się sezon i nie ma ludzi. można spokojnie się plażować bez hałasu i tłumów. Dla mam z maluchami idealnie, dzieciaki mogą sobie swobodnie hasać, bez strachu , ze nasypią komuś piachu, a mama zawsze je widzi... w przyszłym roku też chcemy się wybrać w czerwcu.

reklama
UWAGA!!! UWAGA!!! To znowu My. :p 31 tydzien i 3 dzien ciazy - zdjatka z dzisiejszej sesji fotograficznej,hihi. ;D

Mamusia przodkiem ;D
image0006jpgiu7.jpg

Mamusia boczkiem ;D
image0001jpgze7.jpg

Golutka willa boczkiem ;D
31t3dti0.jpg

Golutka willa przodem ;D
image0002jpgew1.jpg

Do góry