reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

to znowu ja w samej bieliznie i w sukience.wszystki brzusie z dzidziusiami sa slodkie nie uwazacie?zdjecia wysylam osobna nie chce pojsc razem

reklama
No właśnie Mycha o tym samym pomyślałam, że sukieneczka pierwsza liga, mi też sie bardzo podoba! ;D :D No bo, że brzuszki piękne, to oczywiste ;) ;D

Adasia, no, brzuszek jak się patrzy. Powiedz mi tylko jak to robisz, że masz wklęsły pępek :)

Mija, drobniutka z Ciebie mamusia :)

no mój pępuszek też póki co wklęsły jeszcze :) Z początku miałam wrażenie,że zamiast pępka zrobiła mi się dziura,a teraz wraca już do swoich normalnych rozmiarów :)

Marrtruda -zawsze miałam wklęsły pępek , nawet w ciąży nic nie wystaje
Tak widać zawiązany ;D ;)

:) :) :)Super brzuszki!!!  :D :D :DWszystkie slodkie!!!

Moj pepuszek tez jest wklesly ;D i chyba juz tak zostnie. Byl czas, ze robil sie coraz bardziej plaski i myslalm, ze go wypchnie, a od 30 tygodnia znowu sie poglebil, i teraz raz jest bardziej gleboki, raz mniej, zalezy jak dzidzia sie ulozy. ;D

reklama
Do góry