reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Dziewczeta a moze Wam nie zarosna :) ... mnie jeszcze nie zarosla :p .. od czasu do czasu sprawdzam sobie ;) ... fajnie to brzmi ... dziurka Nam nie zarosnie ::) :D

reklama
A ja nie mogę namówić męża na małe "bzykanko" bo ostatnio mnie bardzo bolało i on teraz taki przewrażliwiony ;D

haha Agutka, no teraz to zaczęłam się śmiać jak głupek do komputera ;D ja nie wiem jak inne...ja nadal mówię o dziurce po kolczyku....w pępuszku oczywiście ;D a ta druga chyba tez jeszcze nie zarosła :laugh:

Ania,nie ma to jak smiac sie do komputera - skad ja to znam. ;D Hehe,no ja juz zwatpilam,o ktora dziurke chodzi,wiec na wszelki wypadek tez napisalam,ze mam na mysli ta w pepuszku po kolczyku. ;D U mnie ta druga pewnie juz zarosla i na dodatek jakies nietoperze sie w niej zalegly,hehe. :p :mad: :p

Mychula,a zebys wiedziala... :( ::)

W ogole dzis sobie ogladalam "stare" zdjatka mojego brzuszka... Matko,jaka ja bylam plaska. :p Az normalnie stwierdzilam,ze zapomnialam,jak to jest nie miec takiego bebenka,hihi. ;) Nawet tu na forum wklejalysmy swoje jeszcze takie malusie... Ahhh i czekalysmy az podrosna,a teraz... ;) Normalnie orkiestra deta! ;D

ja przytylam tylko 9 kilo a mala tez ponoc chudziutka zero tluszczyku ale po kim ma go miec i ja i maz nalezymy do szczuplych osob.niewyobrazam sobie miec kolczyka na dole ponizej pepka zawsze maialam wrazenie ze to by mi przeszkadzalo i zaczepialo sie  wiec mam tylko w uszach.seksu mi tez brakuje.pisalam mezowi ze szpitala seksi smsa ale gdy wyszlam po dwooch dniach on nic.czyzby zdradzal? :p :-[

reklama
Do góry