reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A tutaj ja i WILLA mojej Zuzienki. Zdjecia z wypadu nad jeziorko - sprzed tygodnia. 29tydzien 3 dzien ciazy. ;D
W sukieneczce:
W stroju kapielowym przodem :
W stroju kapielowym boczkiem :
Zblizenie brzusia ;D :
W sukieneczce:
W stroju kapielowym przodem :
W stroju kapielowym boczkiem :
Zblizenie brzusia ;D :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Marrtrudko,slicznie dziekuje! ;D Ten ogrodek,to ten,w ktorym stoi domek,w ktorym urzedowalam z rodzinka na wczasach o. Az im zazdroszcze,ze tam jeszcze zostali... :
Mychus,ojjj szczesliwa i to bardzo! Slonko,plaza,jeziorko,ogrodek,ciaza... Ahhh to wszystko na mnie tak bosko dziala. ;D Ta ciaza byla mi potrzebna do szczescia. ;D
Mychus,ojjj szczesliwa i to bardzo! Slonko,plaza,jeziorko,ogrodek,ciaza... Ahhh to wszystko na mnie tak bosko dziala. ;D Ta ciaza byla mi potrzebna do szczescia. ;D
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Agutka, imponująca ta willa Zuzinki nasz brzuszek nadal bez zmian, chyba go dziś zaczne mierzyć w obwodzie,zobaczymy ile cm nam przybyło od samego początku, pewnie z jakieś pół metra ;D
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ania,imponujaca powiadasz,hihi. Eee,no chyba pol metra Ci nie przybylo. Mi jakies 33cm.
Nadziu,ojjj jak nieraz bryknie,to fiuuu fiuuu. Ale teraz z tego upalu i od tego,ze podrosla troszke to brykanie ucichlo... Wieczorkiem jak leze,to tak fajno mi brzusio faluje. ;D Zauwazylas,ze masz juz rozpoczety 8 miesiac?
Nadziu,ojjj jak nieraz bryknie,to fiuuu fiuuu. Ale teraz z tego upalu i od tego,ze podrosla troszke to brykanie ucichlo... Wieczorkiem jak leze,to tak fajno mi brzusio faluje. ;D Zauwazylas,ze masz juz rozpoczety 8 miesiac?
reklama