reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
A tutaj ja i WILLA mojej Zuzienki. :D Zdjecia z wypadu nad jeziorko - sprzed tygodnia. ;) 29tydzien 3 dzien ciazy. ;D

W sukieneczce:

image0020jpg9jr.jpg

W stroju kapielowym przodem :p :

image0021jpg8zi.jpg

W stroju kapielowym boczkiem :p :

image0022jpg4qp.jpg

Zblizenie brzusia ;D :

29t3d5ds.jpg

Agutko widać że jestes szczęśliiwa - widzisz jak słońce, zieleń i jeziorko moga uszczęśliwić człowieka :)

Marrtrudko,slicznie dziekuje! ;D Ten ogrodek,to ten,w ktorym stoi domek,w ktorym urzedowalam z rodzinka na wczasach o. :D Az im zazdroszcze,ze tam jeszcze zostali... ::)

Mychus,ojjj szczesliwa i to bardzo! :D Slonko,plaza,jeziorko,ogrodek,ciaza... Ahhh to wszystko na mnie tak bosko dziala. ;D Ta ciaza byla mi potrzebna do szczescia. ;D

Agutka, imponująca ta willa Zuzinki :) nasz brzuszek nadal bez zmian, chyba go dziś zaczne mierzyć w obwodzie,zobaczymy ile cm nam przybyło od samego początku, pewnie z jakieś pół metra ;D

Ania,imponujaca powiadasz,hihi. :D Eee,no chyba pol metra Ci nie przybylo. :p Mi jakies 33cm. ;)

Nadziu,ojjj jak nieraz bryknie,to fiuuu fiuuu. :D Ale teraz z tego upalu i od tego,ze podrosla troszke to brykanie ucichlo... Wieczorkiem jak leze,to tak fajno mi brzusio faluje. ;D Zauwazylas,ze masz juz rozpoczety 8 miesiac? :D

reklama
Do góry