reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny a mało wam że nie umiecie spać w nocy, jeszcze ja mam Was w snach straszyć :laugh:
Ja bardzo chętnie zamieszczę zdjątka jak tylko pożycze aparacik.
Renee, Baśka a moją gębę możecie zobaczyć na samym pocżątku tego wątku, teraz tylko dodajcie do tej "laski" na zdjęciu tak 15 kg i brzuch i cała ja :laugh:
Ja bardzo chętnie zamieszczę zdjątka jak tylko pożycze aparacik.
Renee, Baśka a moją gębę możecie zobaczyć na samym pocżątku tego wątku, teraz tylko dodajcie do tej "laski" na zdjęciu tak 15 kg i brzuch i cała ja :laugh:
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Renee wielkie DZIęKS - jakby to powiedziała słynna Doda Elektroda ale laseczka to ja będę jak zrzucę te 18 kg bo narazie to aż boję się zdjecia robić i oglądać samą siebie - chyba się załamię Mój K się ze mnie ostatno śmiał bo oglądałam zdjęcia z naszego ślubu i wakacji 2 lata temu i się poryczałam, bo jak patrze na siebie wtedy a teraz to szkoda gadać.
Ja wczoraj obejrzałam sobie film jak moja Julka była mała. Pierwsza scena była wogóle na dzień po cesarce. Powiem tylko, że też mi sie ryczeć zachciało, że tak wyglądałam. Ciekawe jak bedzie teraz. Wtedy nie dosyć, że gruba byłam, to jeszcze mi gęba napuchła. A siostra usilnie jeszcze chciała filmować karmienie i było widać takie wielkie brodawki
Jak pomyslę, że za tydzień o tej porze już pewnie będzie po wszystkim, to aż mnie ciarki przechodzą.
Jak pomyslę, że za tydzień o tej porze już pewnie będzie po wszystkim, to aż mnie ciarki przechodzą.
Renee29 pisze:Mycha nie wierzę, że jest aż tak źle jak piszesz, to po pierwsze, a po drugie jak to wygląda założycielka wątku a najmniej fotek wkleja-nieładnie! ;D :laugh:
Zgadzam się z przedmówczynią
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dostalam kolejna porcje zdjatek z piatkowo - niedzielnej imprezki,wiec pozanudzam Was jeszcze troszke moja osoba. Wybaczcie. Jesli to cos zlego,to prosze o zwrocenie mi uwagi.
Uradowany pyszczek Mamuski Aguski :
Tu z kolezanka,ktora przygarnela mnie do siebie na spanko :
Relaksik przy muzyczce :
A tu Mamusia obserwuje,jak jej Zuzanka tancuje sobie w brzuszku ;D :
Uradowany pyszczek Mamuski Aguski :
Tu z kolezanka,ktora przygarnela mnie do siebie na spanko :
Relaksik przy muzyczce :
A tu Mamusia obserwuje,jak jej Zuzanka tancuje sobie w brzuszku ;D :