reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Marrtruda ty chyba nigdzie nie przybrałaś na wadze jak tylko w brzusiu, ślicznie wyglądasz :) Naprawdę, śłuży ci :)

reklama
Dziękuję, dziewczyny!

Edi, będę jutro trzymała kciuki za was, zazdroszczę Ci, że już będziesz po wszystkim. Ja już dostaję fisia od tego czekania...

znajomi byli u nas w sobote; szkoda ze nie mam zdjecia jak stoje :p brzuch jak pileczka taka lekarska :D matko jak ja chcialam przytyc w ciazy zeby cos po mi zostalo; maz mowi ze w tylku cos tam mam wiecej i juz sie cieszy :D jak sie nie zmieszcze w moje dzinsy to naprawde bede szczesliwa :D

Dzikusko żeby tak mozna było to ja bym ci odstąpiła co najmniej 10 moich kg :p wyglądam okropnie :p
W moim przypadku kiedy ma się niski wzrost (1,64cm) widać kady kg a wyobraźcie sobie dodatkowo 20 :-[ :p załamka :-[

reklama
DZIKUSKA z takim ladnym brzuszkiem to spokojnie do reklamy ciuszkow ciazowych hii
MOI ZNAJOMI MOWIA NA MOJ PILECZKA I NAWET NIEDAWNO GRALAM W KREGLE:)
NIE WIEM JAK SIE POWINNAM CZUC NA DZIEN PRZED TERMINEM ALE NIE WYDAJE MI SIE ZEBY MOJEMU SZKRABOWI SPIESZYLO SIE DO WYJSCIA?

Do góry