reklama
pelnapsikus
Zaciekawiona BB
Dzikuska jesatem pod wrażeniem taka jesteś szczupluteńka i masz takie malusi ten brzunio, fajnie :laugh:
A Ty Margolis też fantastycznie wyglądasz i również nie powiedziałabym, że masz tam dwa bobaski...
A Ty Margolis też fantastycznie wyglądasz i również nie powiedziałabym, że masz tam dwa bobaski...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dobra,dostalam czesc zdjatek z weekendowej imprezki nad jeziorkiem,wiec sie Wam pochwale,jaka ze mnie Laska,hahaha.
Mamuska w jeziorku zasluchana w muzyke,ktora gra za jej pleckami.
A tu Mamuska wcinajaca sniadanko.
Jak cos wiecej zdobede,to jeszcze podesle. ;D
Mamuska w jeziorku zasluchana w muzyke,ktora gra za jej pleckami.
A tu Mamuska wcinajaca sniadanko.
Jak cos wiecej zdobede,to jeszcze podesle. ;D
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Edziu,juz naprawilam. A gatki? Te krotkie czarne? To moje od stroju ze szkoly rodzenia. ;D
pelnapsikus
Zaciekawiona BB
Mamuśka głodomorek :laugh:
Super foteczki, ja też chcę nad jeziorko na weekendzik i słoneczko o!
Super foteczki, ja też chcę nad jeziorko na weekendzik i słoneczko o!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Marrtrudko,dziekuje. :-* A mi sie wlasnie wydaje,ze tam mocno widac moj brzusio,hihi.
Pelnapsikus,no wiesz,nawet na takim imprezowym wypadziku trzeba dbac o Coreczke,wiec musialam sie posilac,co jakis czas. Dziekuje rowniez. :-*
Ale powiem Wam,ze mimo,iz byla to muzycznie strasznie mocna imprezka,moja Malutka bawila sie razem ze mna,ze HoHo. Czulam,jak razem ze mna tancowala. ;D
Pelnapsikus,no wiesz,nawet na takim imprezowym wypadziku trzeba dbac o Coreczke,wiec musialam sie posilac,co jakis czas. Dziekuje rowniez. :-*
Ale powiem Wam,ze mimo,iz byla to muzycznie strasznie mocna imprezka,moja Malutka bawila sie razem ze mna,ze HoHo. Czulam,jak razem ze mna tancowala. ;D
reklama