reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Hej dziewczynki :)

Wpadlam na momencik z sierpnioweczek. Macie sliczne brzusie i juz prawie wielkosciowo nam dorownujecie :p ;) Albo i nie tylko prawie ;D

Hehe, moja malutka na swiat cos nie chce wyjsc, jeszcze do Was dolacze ;) chociaz to niemozliwe, bo juz sie przeterminowalam 5 dni...

Pozdrawiam goraco :)

reklama
Ale macie super brzuszki! Dzisiaj zmuszę męża żeby mi zrobił zdjęcie albo sama coś wykombinuję bo w końcu brzusio zniknie a ja zostanę bez pamiątki a na plusie 18 kg. ciekawe ile mnie będzie mniej po porodzie....

karoo-kp ty porozmawiaj ze swoim dzieciatkiem poważnie - powiedz że tu na swiecie jest cakliem miło, że mamusia z tatusiem juz sie nie mogą doczekac aby je uściskać :) Pozatym życzę jak najłatwiejszego porodu :)

Margolis czekamy na zdjecia - czaruj tam meża pożądnie :)

Teraz ja się wkleje w 9 miesiącu!

9miesi281c1kp8.jpg

Iii tam marudzisz,Agusiu. :D Mi tam sie ogromnie podoba Twoja figurka i brzusio,wiec Twoje brzdękolenie o tluszczyku na mnie nie dziala. :D

Ooo,w ogole dzis sroda,kolejne 2 tygodnie minely ( :o ),wiec i ja pozniej moze wkleje jakies moje zdjatka najnowsze. :D

Mamaoska jaki smalczyk?? przecież ty masz nózki chude że nie wiem co, nie chciałabys mnie zobaczyć :p ;)

reklama
Mamaoska, dziewczynki mają rację, bardzo zgrabna mamusia z Ciebie.
I moich baleronków też byś nie chciała zobaczyć, bo te 12 kg tylko w brzucho i nózki mi poszło.... ::)

Do góry