reklama
Hej w którym tygodniu jesteś?Przytulanki z braciszkiem <3 Zobacz załącznik 870019
16t5dHej w którym tygodniu jesteś?
HappyElephant
Fanka BB :)
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę łopatologicznie, jak dodajecie zdjęcia na forum, bo naprawdę nie jestem nogą w technologiach, ale na tym forum nic nie rozumiem. Szukałam pomocy w dziale organizacyjnym i znalazłam tylko wątek z 2005 roku, dotyczący dodawania z komputera, a ja muszę z tabletu/telefonu. Pomocy!
Dagaa11
Ale masz aplikację czy przez przeglądarke?Dziewczyny, powiedzcie mi proszę łopatologicznie, jak dodajecie zdjęcia na forum, bo naprawdę nie jestem nogą w technologiach, ale na tym forum nic nie rozumiem. Szukałam pomocy w dziale organizacyjnym i znalazłam tylko wątek z 2005 roku, dotyczący dodawania z komputera, a ja muszę z tabletu/telefonu. Pomocy!
HappyElephant
Przeglądarkę. Ale jak trzeba, mogę zainstalować aplikację
HappyElephant
Dobra, zainstalowałam aplikację i teraz wszystko jasne Wolę przeglądarkę, ale najwyżej z aplikacji będę wchodzić, jeśli będę miała zdjęcie do wrzucenia.
Ok, czyli to jest mój brzuch w 14+1 Mam jakieś 10 kg nadwagi, a do tej pory przytyłam tylko kilogram, więc niestety to co widać, to wcale nie jest typowo ciążowy brzuszek, tylko zbędne kilogramy
Ok, czyli to jest mój brzuch w 14+1 Mam jakieś 10 kg nadwagi, a do tej pory przytyłam tylko kilogram, więc niestety to co widać, to wcale nie jest typowo ciążowy brzuszek, tylko zbędne kilogramy
Załączniki
reklama
Dagaa11
Kochana widać. Brzuszek ciążowy ma.inny kształt od tego "tłuszczowego" . Jest okrąglutki i zgrabny!Dobra, zainstalowałam aplikację i teraz wszystko jasne Wolę przeglądarkę, ale najwyżej z aplikacji będę wchodzić, jeśli będę miała zdjęcie do wrzucenia.
Ok, czyli to jest mój brzuch w 14+1 [emoji14] Mam jakieś 10 kg nadwagi, a do tej pory przytyłam tylko kilogram, więc niestety to co widać, to wcale nie jest typowo ciążowy brzuszek, tylko zbędne kilogramy
Zobacz załącznik 870511
Spodnie z Lidla? Ja wczoraj dorwałam ostatnie w lidlu, za bardzo mi sie nie podobaja, ale za 30 zl szkoda było nie wziąć