reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków <3

Tak, kupiłam przy okazji wizyty w Polsce. Mnie się z wyglądu podobają, ale póki co nie są zbyt wygodne, bo guma nie trzyma się jeszcze na brzuchu i wciąż zjeżdżają. Noszę sporadycznie, żeby rozchodzić, ale tak naprawdę nie potrzebuję jeszcze ubrań ciążowych :)
Ja chyba kupowałam przed zniżkami, bo wydaje mi się, że płaciłam około 49... Ale to dla mnie nadal było znacznie mniej niż w UK.

reklama
Ja ledwo ubrałam w tym tyg największe spodnie jakie mam także trzeba się wybrać na zakupy xD

20180625_102318.jpg

Załączniki

• 20180625_102318.jpg
    20180625_102318.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 604
Ja ledwo ubrałam w tym tyg największe spodnie jakie mam także trzeba się wybrać na zakupy xD

Zobacz załącznik 870730
Mam to samo :D a jakoś brak weny na chodzenie po sklepach :/ niestety przez Internet Noe kupię bo ja to muszę przymierzyć spodnie bo mam długie nogi i ciężko mi coś podasowac, a szukam czegoś luznego do pracy bo mi jedna para spodni została która pasuje :)

Ja mysle zeby coś na allegro poszukać tylko nie wiem jak to z rozmiarem zawsze kupowałam xs s ... nie wiem czy teraz mam kupowac M ...

Ja mysle zeby coś na allegro poszukać tylko nie wiem jak to z rozmiarem zawsze kupowałam xs s ... nie wiem czy teraz mam kupowac M ...
Hmmm, dobrej jakości odzież ciążowa powinna pasować w rozmiarze sprzed ciąży i jedynie brać poprawkę na rosnący brzuch. Co innego, jeśli tyjesz wszędzie, również poza brzuchem - wtedy wiadomo, trzeba wziąć większe :)

Tez mam zamiar zamawiać na Allegro. Ostatnio chodziłam po sklepach i u mnie w mieście ciążowe spodnie można kupić tylko w H&Mie za 150zl! To ja podziękuje i zaryzykuje Allegro gdzie za tyle będę miała 2 pary :) Co do rozmiaru ja zamawiam 36 czy tam S. Nie tyje poza brzuchem i mam jedna pare ciążowek z ciuchlandu w takim właśnie rozmiarze czyli moim standardowym.

U mnie ewidentnie idzie w boczki :D mysle ze S teraz będzie małe i sie bedzie wylewać a M to trudno powiedzieć xD albo na próbę zamówię Ske i zobacze

Dziewczyny polecam dalej hm , teraz sa promki. Kupilam czarne ala jeansy za 50 zl sa mega extra. Ale trzeba przymierzyc bo rozmiarowka jakas inna. Ja to mysle nosic te ciuchy potem tez sa tak wygodne:D

reklama
Do góry